چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
کوفته مرغ | طرزتهیه کوفته مرغ
سینه مرغ 1 عدد
پیاز درشت 1 عدد
جعفری خرد شده 4 الی 5 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
برگه زردالو 1 پیمانه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
کشمش سرخ شده نیم پیمانه
پیاز داغ 3 الی 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ ونمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.داخل یک ظرف 3 لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه به دست آمده گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و پیازداغ و گردو بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون وکمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ را اضافه نمایید.
کوفته مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست