یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کوفته مرغ | طرزتهیه کوفته مرغ


مواد لازم کوفته مرغ

سینه مرغ          1 عدد
پیاز درشت         1 عدد
جعفری خرد شده 4 الی 5 قاشق
تخم مرغ            1 عدد
برگه زردالو          1 پیمانه
گردوی خرد شده   نصف پیمانه
کشمش سرخ شده نیم پیمانه
پیاز داغ              3 الی 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی   2 قاشق
روغن زیتون          2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه کوفته مرغ

ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ ونمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.داخل یک ظرف 3 لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه به دست آمده گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و پیازداغ و گردو بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون وکمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ را اضافه نمایید.
 

نکات تکمیلی در مورد کوفته مرغ

کوفته مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کوفته مرغ ، طرزتهیه کوفته مرغ