یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

اثر پلت بر روی ویتامین‌های موجود در جیره


فرآیند پلت سازی دارای اثرات تخریبی بر روی مواد حساس به حرارت از جمله ویتامین ها می باشند. و این موضوع همواره از دغدغه های کارشناسان و مرغداران در کشور می باشد. در ذیل درصد تخریبی …

فرآیند پلت سازی دارای اثرات تخریبی بر روی مواد حساس به حرارت از جمله ویتامین ها می باشند. و این موضوع همواره از دغدغه های کارشناسان و مرغداران در کشور می باشد. در ذیل درصد تخریبی ویتامین ها در اثر فرآیند پلت ذکر گردیده است.لازم به ذکر است که کارشناسان ساخت دان این میزان را بصورت اضافه در ابتدای فرآیند پلت سازی اضافه می نمایند.درصد تخریب ویتامین ها در درجه حرارت ۸۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱۰ ثانیه به شرح ذیل است:

الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲

ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳

ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین