یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
اثر پلت بر روی ویتامینهای موجود در جیره
فرآیند پلت سازی دارای اثرات تخریبی بر روی مواد حساس به حرارت از جمله ویتامین ها می باشند. و این موضوع همواره از دغدغه های کارشناسان و مرغداران در کشور می باشد. در ذیل درصد تخریبی ویتامین ها در اثر فرآیند پلت ذکر گردیده است.لازم به ذکر است که کارشناسان ساخت دان این میزان را بصورت اضافه در ابتدای فرآیند پلت سازی اضافه می نمایند.درصد تخریب ویتامین ها در درجه حرارت ۸۵ درجه سانتی گراد در مدت ۲۱۰ ثانیه به شرح ذیل است:
الف – بیشتر از ۲۰ درصد ویتامین های K۳ و B۱۲
ب – بین ۵ تا ۲۰ درصد ویتامین های B۵ و B۳
ج – کمتر از ۵ درصد ویتامین های B۱ وB۶ و بیوتین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان اوکراین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون ایتالیا صدا و سیما دفاع مقدس حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
خواب آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا صاعقه تبلیغات موبایل گوگل
سلامت کبد چرب فشار خون گرما