شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

کلوچه نارنگی و گردو


کلوچه نارنگی و گردو

● مواد لازم
کره که به دمای اتاق رسیده: ۱۱۵گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای): ۶۰گرم
آرد: ۶۵گرم
آرد برنج: ۵۰گرم
گردو تفت داده و ریز خرد شده: ۵۰گرم
پوست یک عدد نارنگی
نمک: نوک قاشق مرباخوری
بکینگ …

مواد لازم

کره که به دمای اتاق رسیده: ۱۱۵گرم

شکر (ترجیحا قهوه ای): ۶۰گرم

آرد: ۶۵گرم

آرد برنج: ۵۰گرم

گردو تفت داده و ریز خرد شده: ۵۰گرم

پوست یک عدد نارنگی

نمک: نوک قاشق مرباخوری

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود. پوست نارنگی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. گردو، نمک و ۲نوع آرد مخلوط شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. هم زدن زیاد باعث سفت شدن کلوچه می شود. خمیر به دست آمده را در نایلون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید، سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.

خمیر را به ۳۵قسمت تقسیم کنید،به شکل گرد در بیاورید و روی سینی بچینید و با پشت چنگال کمی فشار دهید و به مدت ۱۰تا۱۲دقیقه در فر قرار دهید.*۵دقیقه پس از درآوردن، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.