چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه نارنگی و گردو
مواد لازم
کره که به دمای اتاق رسیده: ۱۱۵گرم
شکر (ترجیحا قهوه ای): ۶۰گرم
آرد: ۶۵گرم
آرد برنج: ۵۰گرم
گردو تفت داده و ریز خرد شده: ۵۰گرم
پوست یک عدد نارنگی
نمک: نوک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
کره و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود. پوست نارنگی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. گردو، نمک و ۲نوع آرد مخلوط شده و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید. هم زدن زیاد باعث سفت شدن کلوچه می شود. خمیر به دست آمده را در نایلون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را روی ۱۸۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید، سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید.
خمیر را به ۳۵قسمت تقسیم کنید،به شکل گرد در بیاورید و روی سینی بچینید و با پشت چنگال کمی فشار دهید و به مدت ۱۰تا۱۲دقیقه در فر قرار دهید.*۵دقیقه پس از درآوردن، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا کاملا خنک شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست