یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

اسپاگتی سبز با قارچ و اسفناج


اسپاگتی سبز با قارچ و اسفناج

● مواد لازم برای ۴ نفر:
اسفناج تازه : ۲۰ گرم
اسفناج میکس شده : ۲۰ گرم
فلفل رنگی : ۳۰ گرم
پیاز :۱۰ گرم
روغن زیتون : به مقدار لازم
قارچ : ۲۰ گرم
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
اسپاگتی آبکش شده …

مواد لازم برای ۴ نفر:

اسفناج تازه : ۲۰ گرم

اسفناج میکس شده : ۲۰ گرم

فلفل رنگی : ۳۰ گرم

پیاز :۱۰ گرم

روغن زیتون : به مقدار لازم

قارچ : ۲۰ گرم

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم

سرکه بالزامیک : به مقدار لازم

پنیر پارمزان : به مقدار لازم

دستور پخت:

نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میکس شده استفاده می‌کنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شکل غذایی منحصربه‌فرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه می‌کنیم، پس از حرارت دیدن ترکیبات غذایی‌مان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میکس‌شده را افزوده و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، اسپاگتی آبکش‌شده را نیز با آن ترکیب کرده و قبل از خاموش کردن شعله مقدار مختصری سرکه بالزامیک را افزوده و غذا را در بشقاب می‌ریزیم و با پنیر پارمزان میل می‌کنیم.

فوت آشپزی:

دلیل‌استفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا می‌بخشد.