یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
اسپاگتی سبز با قارچ و اسفناج
مواد لازم برای ۴ نفر:
اسفناج تازه : ۲۰ گرم
اسفناج میکس شده : ۲۰ گرم
فلفل رنگی : ۳۰ گرم
پیاز :۱۰ گرم
روغن زیتون : به مقدار لازم
قارچ : ۲۰ گرم
نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
سرکه بالزامیک : به مقدار لازم
پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت:
نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میکس شده استفاده میکنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شکل غذایی منحصربهفرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه میکنیم، پس از حرارت دیدن ترکیبات غذاییمان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میکسشده را افزوده و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، اسپاگتی آبکششده را نیز با آن ترکیب کرده و قبل از خاموش کردن شعله مقدار مختصری سرکه بالزامیک را افزوده و غذا را در بشقاب میریزیم و با پنیر پارمزان میل میکنیم.
فوت آشپزی:
دلیلاستفاده از سرکه بالزامیک در پاستا،ایجاد طعمی جدید و متفاوت در غذای شماست.سرکه بالزامیک به شرط آنکه در مرحله آخر به پاستای شما اضافه شود و زیاد حرارت نبیند،یک نوع ترشی و شوری خاص به غذا میبخشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست