چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
دانستنیهای آشپزی
با توجه به این كه در فصل زمستان، خانوادههای ایرانی، آبگوشت زیاد تهیه میكنند، ذكر نكاتی در مورد پخت آبگوشت ضروری است; از جمله این كه آبگوشت باید با حرارت ملایم پخته شود تا آب آن بخار نشود.در رابطه با ادویهجاتی كه در آبگوشت میریزند هم بهتر است فقط از زردچوبه استفاده كنید.
آش هم از غذاهایی است كه در فصل زمستان بسیار استفاده میشود.نكتهای كه در این زمینه میخواهم به آن اشاره كنم، در مورد آشهایی است كه در آن از برنج استفاده میشود.یادتان باشد برنج را پس از پختهشدن حبوباتی از قبیل نخود و لوبیا به مواد اضافه كنید و پس از پخت برنج، سبزی آش را به مواد بیفزایید تا آش شما خوب جا بیفتد، یادتان باشد اگر آش شما جا نیفتاد ،كمی آرد را در مقداری آب سرد حل كنید و كمكم به آن اضافه نمایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست