چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

دانستنی‌های‌ آشپزی‌


دانستنی‌های‌ آشپزی‌

با توجه‌ به‌ این‌ كه‌ در فصل‌ زمستان‌، خانواده‌های‌ ایرانی‌، آبگوشت‌ زیاد تهیه‌ می‌كنند، ذكر نكاتی‌ در مورد پخت‌ آبگوشت‌ ضروری‌ است‌; از جمله‌ این‌ كه‌ آبگوشت‌ باید با حرارت‌ …

با توجه‌ به‌ این‌ كه‌ در فصل‌ زمستان‌، خانواده‌های‌ ایرانی‌، آبگوشت‌ زیاد تهیه‌ می‌كنند، ذكر نكاتی‌ در مورد پخت‌ آبگوشت‌ ضروری‌ است‌; از جمله‌ این‌ كه‌ آبگوشت‌ باید با حرارت‌ ملایم‌ پخته‌ شود تا آب‌ آن‌ بخار نشود.در رابطه‌ با ادویه‌جاتی‌ كه‌ در آبگوشت‌ می‌ریزند هم‌ بهتر است‌ فقط از زردچوبه‌ استفاده‌ كنید.

آش‌ هم‌ از غذاهایی‌ است‌ كه‌ در فصل‌ زمستان‌ بسیار استفاده‌ می‌شود.نكته‌ای‌ كه‌ در این‌ زمینه‌ می‌خواهم‌ به‌ آن‌ اشاره‌ كنم‌، در مورد آش‌هایی‌ است‌ كه‌ در آن‌ از برنج‌ استفاده‌ می‌شود.یادتان‌ باشد برنج‌ را پس‌ از پخته‌شدن‌ حبوباتی‌ از قبیل‌ نخود و لوبیا به‌ مواد اضافه‌ كنید و پس‌ از پخت‌ برنج‌، سبزی‌ آش‌ را به‌ مواد بیفزایید تا آش‌ شما خوب‌ جا بیفتد، یادتان‌ باشد اگر آش‌ شما جا نیفتاد ،كمی‌ آرد را در مقداری‌ آب‌ سرد حل‌ كنید و كم‌كم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ نمایید.