چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
سینه مرغ با سس قارچ
مواد لازم:
روغن مایع:
یک قاشق غذاخوری
سینه مرغ:
نیم کیلوگرم
شیر:
یک پیمانه
فلفل و نمک:
به میزان کافی
جعفری تازه خرد شده:
به میزان کافی
کره:
یک قاشق غذاخوری
آرد:
۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ:
نصف پیمانه
قارچ پخته شده:
به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه سس، کره را در قابلمه ذوب کنید و آرد را در آن تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آب مرغ و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.
هر دو طرف مرغ آب پز شده را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
سینه مرغ را در سس قرار دهید و در صورت نیاز برای رقیق کردن آب مرغ یا شیر اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه در سس بپزد.
نمک و فلفل را اضافه کنید و با جعفری تزئین کنید.
این غذا را با برنج سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست