دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

سینه مرغ با سس قارچ


سینه مرغ با سس قارچ

● مواد لازم:
▪ روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ: نیم کیلوگرم
▪ شیر: یک پیمانه
▪ فلفل و نمک: به میزان کافی
▪ جعفری تازه خرد شده: به میزان کافی
▪ کره: یک قاشق غذاخوری
▪ آرد: ۳ قاشق …

مواد لازم:

روغن مایع:

یک قاشق غذاخوری

سینه مرغ:

نیم کیلوگرم

شیر:

یک پیمانه

فلفل و نمک:

به میزان کافی

جعفری تازه خرد شده:

به میزان کافی

کره:

یک قاشق غذاخوری

آرد:

۳ قاشق غذاخوری

آب مرغ:

نصف پیمانه

قارچ پخته شده:

به میزان کافی

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه سس، کره را در قابلمه ذوب کنید و آرد را در آن تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و آب مرغ و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.

هر دو طرف مرغ آب پز شده را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

سینه مرغ را در سس قرار دهید و در صورت نیاز برای رقیق کردن آب مرغ یا شیر اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه در سس بپزد.

نمک و فلفل را اضافه کنید و با جعفری تزئین کنید.

این غذا را با برنج سرو کنید.