دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

توپک های آردذرت


توپک های آردذرت

آرد ذرت، آردکیک ، شکر، بکینگ پودر، نمک و فلفل را در کاسه ای مخلوط کنید.

مواد لازم:

آرد ذرت - یک پیمانه

آرد کیک - نصف پیمانه

شکر - یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر - ۲قاشق مرباخوری

نمک - به میزان کافی

پودر فلفل - یک چهارم قاشق مرباخوری

پیاز رنده شده - یک عدد کوچک

دوغ - نصف پیمانه به اضافه ۲ قاشق غذاخوری

کره آب شده - یک قاشق غذاخوری -روغن

سس تند - یک قاشق مرباخوری

پیازچه خرد شده - دو قاشق غذاخوری (دلخواه)

طرز تهیه:

آرد ذرت، آردکیک ، شکر، بکینگ پودر، نمک و فلفل را در کاسه ای مخلوط کنید. پیاز، دوغ، کره، سس و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید. با استفاده از قاشق، خمیر را به اندازه یک گردو در روغن داغ، سرخ و با سس سرو کنید.