یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

کلوچه لیموترش


کلوچه لیموترش

● مواد لازم برای ۲۴ عدد:
▪ کره- ۳۵۰ گرم
▪ خاکه قند- یک سوم لیوان
▪ پوست لیموترش- ۲ عدد
▪ آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری
▪ وانیل- یک قاشق غذاخوری
▪ آرد- یک و سه چهارم لیوان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم برای ۲۴ عدد:

کره- ۳۵۰ گرم

خاکه قند- یک سوم لیوان

پوست لیموترش- ۲ عدد

آب لیمو- ۲ قاشق غذاخوری

وانیل- یک قاشق غذاخوری

آرد- یک و سه چهارم لیوان به اضافه ۲ قاشق غذاخوری

آرد ذرت- ۲ قاشق غذاخوری

نمک- یک چهارم قاشق مرباخوری

خاکه قند- دو سوم لیوان

طرز تهیه:

کره که به دمای اتاق رسیده است را همراه با یک سوم لیوان شکر هم بزنید. پوست لیموی رنده شده، آب لیمو و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. آرد سفید، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید و به مواد قبلی بیفزایید. خمیر به دست آمده را به شکل تنه درخت لوله کنید ، در سلفون بپیچید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. خمیر سفت شده را به ضخامت نیم سانت برش بزنید و با فاصله یک سانت روی سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی بچینید و در فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. کلوچه های پخته شده را به مدت ۴ دقیقه روی توری فلزی قرار دهید سپس در پودر خاکه قند بغلتانید.