چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

پرتقال مانع تصلب شرایین می‌شود


پرتقال مانع تصلب شرایین می‌شود

پرتقال میوه ای سرشار از ویتامین C، دارای بیش از ۱۷۰ نوع فیتونیوترینت و ۶۰ نوع فلاوانوئیدز متفاوت است که تأثیر آنتی اکسیدان قوی دارد. این میوه دارای خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی …

پرتقال میوه ای سرشار از ویتامین C، دارای بیش از ۱۷۰ نوع فیتونیوترینت و ۶۰ نوع فلاوانوئیدز متفاوت است که تأثیر آنتی اکسیدان قوی دارد. این میوه دارای خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی است و مانع از لخته شدن خون نیز می شود. پرتقال به دلیل دارا بودن ترکیبی از میزان بالای آنتی اکسیدان به خصوص ویتامین C و فلاوانوئیدز یکی از مفیدترین میوه هاست.

به نوشته سایت «هلث مد»، فیبر موجود در پرتقال، برای سیستم گوارشی و رفع یبوست مفید است.

فیبر با کاهش دادن کلسترول مانع از بروز تصلب شرایین می شود.

فیبر موجود در این میوه، میزان قند خون را نیز تحت کنترل قرار می دهد.

میزان بالای ویتامین C، فلاوانوئیدز و فیتونیوترینت در میوه های مرکباتی خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می دهد.

منیزیم و فلاوانوئیدز به نام هسپریدین موجود در پرتقال در تنظیم فشار خون بالا موثر است.

پرتقال سرشار از آهن و ویتامین B۶ است که در تولید گلبول های قرمز نقش مهمی دارد. گلبول های قرمز، اکسیژن را از ریه به سلول ها حمل می کند.

مصرف این میوه مانع از بروز سرطان ریه می شود.

کلسیم موجود در آن برای تقویت استخوان و دندان مفید است.

آنتی اکسیدان های موجود در پرتقال، از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند.

هر پرتقالی، ۱۰ درصد از فولات مورد نیاز روزانه فرد را تأمین می کند. اسید فولیت (فولات) برای پوست و رشد مغز بسیار مفید است.

با تحریک تولید گلبول های سفید، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ویتامین C مانع از بروز زخم معده می شود.

با عفونت های ویروسی مقابله می کند.

مانع از بروز بیماری هایی مانند آرتریت، آسم، برونشیت، ذات الریه، روماتیسم و دیابت می شود.