سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
پای قارچ و پنیر
مواد لازم
یک عدد خمیر پیتزا
دو قاشق مرباخوری روغن زیتون
دو عدد موسیر خرد شده
۴۵۰ گرم قارچ خرد شده
نصف فنجان شیر
نصف فنجان خامه
سه عدد تخم مرغ
کمی جوز هندی
یک فنجان و نیم پنیر پیتزا
طرز تهیه
خمیر پیتزا را در قالب کیک پزی که چرب کرده اید قرار دهید. در تابه ای روغن ریخته و موسیر را برای یک دقیقه تفت دهید. سپس قارچ ها را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید و صبر کنید تا برای ۱۰ دقیقه حرارت دیده و سرخ شود. سپس مخلوط را روی خمیر پیتزا بریزید. در ظرف مناسبی تخم مرغ را با خامه و شیر بخوبی مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را روی مخلوط قارچ بریزید. سپس مخلوط تخم مرغ، شیر و خامه را روی پنیر پیتزا ریخته و ظرف را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر که با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده قرار دهید.
[مریم سعادتی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست