دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

انچیلاداس enchilabas (غذای مکزیکی)


انچیلاداس enchilabas (غذای مکزیکی)

● مواد لازم:
▪ مرغ پخته و ریز شده: ۲ لیوان
▪ پیاز ریز خرد شده: ۲ عدد بزرگ
▪ کره:۲ قاشق غذاخوری
▪ فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: ۱ عدد
▪ پنیرخامه ای خرد شده: مکعبی ۹۰ گرم
▪ نمک و فلفل: از هر کدام …

مواد لازم:

مرغ پخته و ریز شده:

۲ لیوان

پیاز ریز خرد شده:

۲ عدد بزرگ

کره:

۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده:

۱ عدد

پنیرخامه ای خرد شده:

مکعبی ۹۰ گرم

نمک و فلفل:

از هر کدام یک سوم قاشق چایخوری

فلفل سبز چیلی خرد شده:

۱ تا ۲ عدد یا یک بسته کنسرو شده و خرد شده ۱۰۰ گرمی

پیاز ریز خرد شده:

۱ عدد کوچک

سیر له شده:

۲ تا ۳ حبه

پودر آویشن:

۲ قاشق چایخوری

زیره سبز پودر شده:

۱ قاشق چایخوری

شکر:

نصف قاشق چایخوری

آب مرغ:

۱/۵ الی ۲ لیوان

سس سالسا :

یک دوم پیمانه

تورتیلا(tortilla):

با قطر ۱۸ سانت ( نان گرد شبیه لواش): ۱۰ عدد

پنیر چدار رنده شده:

۲۲۰ گرم

طرز تهیه:

در تابه کره را آب کنید و با شعله زیاد پیاز را در آن سرخ کنید تا طلایی کاراملی رنگ شود. حرارت را کم کنید و مرغ، فلفل دلمه ای، پنیر خامه ای ،نمک و فلفل را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید و کنار بگذارید. فلفل چیلی، سیر، پودر آویشن، زیره وشکر را در غذاساز در مراحل چندثانیه ای مخلوط کنید و سپس همراه آب مرغ روی حرارت بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود. از حرارت بردارید و سالسا را به آن اضافه کنید. کف قالب یا ظرف پیرکس ۲۰ در ۳۰ را چرب کنید و یک سوم این مخلوط را همه جای آن پخش کنید. داخل هر کدام از تورتیلا ها را از مخلوط مرغ و پیاز و ... با قاشق بریزید و رول کنید و در قالب بچینید به شکلی که درز زول ها به زیر برود که باز نشود، دوسوم بقیه مخلوط سس را روی همه تورتیلاها به طور یکسان بریزید، پنیر را هم همه جای رول ها پخش کنید، در فر ۱۹۰ درجه که از قبل داغ کردید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا وقتی حالت جوشیدن و قل زدن پیدا کند.