چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

مرغ سوخاری با طعم پنیر


مرغ سوخاری با طعم پنیر

● مواد لازم برای تهیه سس
▪ نصف یک پیاز بزرگ
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی رنده شده
▪ یک قاشق چایخوری پونه
▪ کمی فلفل
▪ کمی شکر
● مواد لازم …

مواد لازم برای تهیه سس

نصف یک پیاز بزرگ

یک چهارم فنجان روغن زیتون

دو حبه سیر خرد شده

۳۰۰ گرم گوجه فرنگی رنده شده

یک قاشق چایخوری پونه

کمی فلفل

کمی شکر

مواد لازم برای تهیه مرغ

۴ عدد سینه مرغ

کمی فلفل

۲ عدد تخم مرغ

کمی نان آسیاب شده

یک فنجان پنیر پارمسان

یک چهارم فنجان روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری برگ ریحان

۲۳۰ گرم پنیر موزارلا ورقه‌ای

طرز تهیه

پیاز را به‌خوبی ریز کنید. سپس آن را در تابه‌ای ریخته و با حرارت ملایم در روغن زیتون برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

سپس نیمی از سیر را خرد کرده و برای یک دقیقه دیگر حرارت دهید در این زمان پونه، فلفل و شکر را به مواد اضافه کرده و سپس آب گوجه‌فرنگی را به مخلوط درون تابه بیفزایید تا برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با هم تفت داده شده و سس آماده شود.

با بیفتک‌کوب گوشت مرغ را کاملاً ورقه‌ای کنید. برای اینکه مرغ له نشود آن را میان دو ورقه مخصوص آشپزی قرار دهید سپس تخم‌مرغ را با نمک و نان و پنیر پارمسان درون کاسه‌ای ریخته و به خوبی مخلوط کنید. مرغ‌های تهیه شده را در مخلوط بغلتانید.

سپس در روغن زیتون تفت دهید. مرغ‌های پخته و طلایی شده را درون تابه‌ای که سس را در آن تهیه کرده‌اید گذاشته و سپس برای چند دقیقه اجازه دهید مواد با هم پخته و طعم بگیرد. سپس پنیرهای ورقه‌ای را روی آن گذاشته و برگ‌های خرد شده ریحان را روی غذا بپاشید مرغ‌ها را با ماکارونی با برنج یا نان سرو کنید.

حمیده عسگری



همچنین مشاهده کنید