چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
ارزش غذایی سبزی در مایکرو ویو بیشتر است
پختن سبزی ها در مایکرو ویو به مدت کوتاه به جای آپز کردن آنها در مدت طولانی تر موجب حفظ بیشتر ارزش غذایی و ویتامینه آنها می شود.
گرچه غذای ماکروویه چندان خوشمزه نیست و برخی مطالعات عنوان کردند ارتعاشات شدیدی مایکروویو موجب پاره شدن دیواره سلول های غذا و درهم ریختن ساختمان ظریف برخی مواد غذایی از جمله ویتامین ها شده است و آنها را از بین می رود و یا ترکیبات جدیدی درون آنها ایجاد می کند.
استفاده از مایکروویو موجب ایجاد ضایعات بیش از دیگر روش پخت در مواد غذایی نمی شود و حتی موجب کاهش احتمال تخریب برخی مواد غذایی می شود.
در واقع پختن سبزی ها در ماکروویه به مدت کوتاه به جای آپز کردن شان در مدت طولانی تر موجب حفظ بیشتر ارزش غذایی و ویتامین آنها می شود.
کیفیت پروتئین های غذایی در هنگام پخت با ماکروویه بهتر از روش های دیگر حفظ می شود و دلیل آن می تواند احتمال اکسیداسیون کمتر گوشت پخته در مایکروویو باشد.
طبق بررسی انجام شده امکان ایجاد مواد سمی از قبیل آن- نیتروزو- دی متیل آمیل در هنگام پخت مواد غذایی در مایکروویو کمتر از سایر روش های پخته است. در مطالعات دیگر اعلام شده است که اتلاف ویتامین تیامین و ریبوفلاوی (ویتامین های گروه B) در هنگام پخت با مایکروویو کمتر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست