چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

ارزش غذایی سبزی در مایکرو ویو بیشتر است


ارزش غذایی سبزی در مایکرو ویو بیشتر است

پختن سبزی ها در مایکرو ویو به مدت کوتاه به جای آپز کردن آنها در مدت طولانی تر موجب حفظ بیشتر ارزش غذایی و ویتامینه آنها می شود.
گرچه غذای ماکروویه چندان خوشمزه نیست و برخی مطالعات …

پختن سبزی ها در مایکرو ویو به مدت کوتاه به جای آپز کردن آنها در مدت طولانی تر موجب حفظ بیشتر ارزش غذایی و ویتامینه آنها می شود.

گرچه غذای ماکروویه چندان خوشمزه نیست و برخی مطالعات عنوان کردند ارتعاشات شدیدی مایکروویو موجب پاره شدن دیواره سلول های غذا و درهم ریختن ساختمان ظریف برخی مواد غذایی از جمله ویتامین ها شده است و آنها را از بین می رود و یا ترکیبات جدیدی درون آنها ایجاد می کند.

استفاده از مایکروویو موجب ایجاد ضایعات بیش از دیگر روش پخت در مواد غذایی نمی شود و حتی موجب کاهش احتمال تخریب برخی مواد غذایی می شود.

در واقع پختن سبزی ها در ماکروویه به مدت کوتاه به جای آپز کردن شان در مدت طولانی تر موجب حفظ بیشتر ارزش غذایی و ویتامین آنها می شود.

کیفیت پروتئین های غذایی در هنگام پخت با ماکروویه بهتر از روش های دیگر حفظ می شود و دلیل آن می تواند احتمال اکسیداسیون کمتر گوشت پخته در مایکروویو باشد.

طبق بررسی انجام شده امکان ایجاد مواد سمی از قبیل آن- نیتروزو- دی متیل آمیل در هنگام پخت مواد غذایی در مایکروویو کمتر از سایر روش های پخته است. در مطالعات دیگر اعلام شده است که اتلاف ویتامین تیامین و ریبوفلاوی (ویتامین های گروه B) در هنگام پخت با مایکروویو کمتر است.