چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

خوراک فیله گوساله


گوشت مغز ران گوساله  :  ۵۰۰ گرم
سس سویا  :  ۳ قاشق مربا خوری
سیر  :  ۱ عدد
زنجبیل  :  ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت  :  ۲ قاشق مربا خوری
قارچ کنسرو شده  :  ۲ قاشق مربا خوری
آب  :  ۵۰ گرم
آب لیموترش  :  ۰.۲۵ فنجان
شکر  …

گوشت مغز ران گوساله  :  ۵۰۰ گرم

سس سویا  :  ۳ قاشق مربا خوری

سیر  :  ۱ عدد

زنجبیل  :  ۱ قاشق مربا خوری

آرد ذرت  :  ۲ قاشق مربا خوری

قارچ کنسرو شده  :  ۲ قاشق مربا خوری

آب  :  ۵۰ گرم

آب لیموترش  :  ۰.۲۵ فنجان

شکر  :  ۳ قاشق مربا خوری

روغن  :  ۳ قاشق مربا خوری

پیاز  :  ۱ عدد

هویج  :  ۱ عدد

فلفل سبز دلمه ای  :  ۱ عدد

فلفل قرمز دلمه ای  :  ۱ عدد

سرکه  :  ۱ قاشق مربا خوری

گوشت را به‌صورت رشته‌های باریکی خرد کنید و در کاسه‌ای با چاشنی سرکه، سیر، زنجبیل و آرد ذرت مخلوط نموده و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. آرد ذرت اضافی را با سس سویا، سس قارچ، آب، آبلیمو و شکر مخلوط کنید. ۱ قاشق غذا خوری روغن را در ماهی‌تابه گرم کرده و گوشت آغشته به چاشنی را در چند مرحله در آن سرخ کرده و خارج کنید‌. باقی روغن را در ماهی‌تابه گرم کرده و پیاز و هویج را افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. فلفل‌ها را بیافزایید و به مدت ۲ دقیقه دیگر به‌هم بزنید سپس گوشت‌ها را به آن اضافه کنید‌. مخلوط آرد ذرت با سس‌ها را به ماهی‌تابه افزوده و به‌هم بزنید تا مایع جوشیده و غلیظ شود.

همچنین فراموش نکنید که قبل از هر کاری: با قارچ پخته شده در سس سویا و نمک، سس قارچ درست کنید که با افزودن نشاسته غلیظ می‌شود. همچنین با مخلوط سرکه، ادویه و شکر می‌ توانید چاشنی سرکه درست کنید‌.