یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

خوراک لیمو و مرغ


خوراک لیمو و مرغ

● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ شش عدد ران مرغ بدون پوست یا سینه مرغ (بزرگ خرد شده)
▪ پنج حبه سیر (خرد شده)
▪ دو عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
▪ چهار فنجان گوجه فرنگی (خرد شده)
▪ سه فنجان نخود
▪ دو و نیم …

مواد لازم برای ۶ نفر

شش عدد ران مرغ بدون پوست یا سینه مرغ (بزرگ خرد شده)

پنج حبه سیر (خرد شده)

دو عدد پیاز بزرگ (خرد شده)

چهار فنجان گوجه فرنگی (خرد شده)

سه فنجان نخود

دو و نیم سانتی متر ریشه زنجبیل (خرد شده)

۱۴۲ گرم برگه زردآلو

دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

سه قاشق غذاخوری عسل

۵۶۸ میلی لیتر آب جوش

یک عدد عصاره مرغ

ربع قاشق چایخوری زعفران

چهار قاشق چایخوری ادویه مخلوط

نمک

یک عدد لیموترش کوچک

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

فلفل سیاه

نصف فنجان گشنیز تازه (خرد شده)

زمان لازم:

سه ساعت و نیم

طرز تهیه

ابتدا روغن زیتون را در ماهی تابه ریخته و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و خوب آن ها را سرخ کنید. نصف آب جوش را با یک قطعه مرغ در ظرف بزرگی ریخته و کناری بگذارید.زنجبیل، ادویه مخلوط، زعفران، رب و عسل را در ماهی تابه ریخته و بخوبی مخلوط کنید. گوجه فرنگی خرد شده، نخود، عصاره مرغ ، زردآلو، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد دو ساعت روی اجاق پخته شوند. سپس در ظرف را برداشته، آب لیمو را در آن بریزید و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزد. مواد را در ظرف ریخته و روی آن را با گشنیز تزئین کنید. سپس آن را به همراه نان تازه میل کنید.

ارزش غذایی هر وعده از این غذا

چربی:

۸۶‎/ گرم

چربی اشباع شده:

۲۱‎/ گرم

چربی اشباع نشده مونو:

۹۲‎/ گرم

چربی اشباع نشده ترکیبی:

۸۱‎/ گرم

چربی ترانس:

۱۰‎/ گرم

کلسترول:

۵۷ میلی گرم

سدیم:

۶۲۴ میلی گرم

پتاسیم:

۱۰۶۰ میلی گرم

کربوهیدرات:

۷۶۲‎/ گرم

فیبر رژیمی:

۴۹‎/ گرم

قند:

۵۲۷‎/ گرم

پروتئین:

۳۲۲‎/ گرم

[نگار نجار]