جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کوردن بلو با پنیر چدار | طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار


مواد لازم برای تهیه چیکن کوردن بلو با پنیر چدار



    سینه مرغ و پیاز:  از هر کدام یک عدد
    پنیر چدار:سه قاشق غذاخوری
    کالباس:  سه ورق
    پودر نشاسته ذرت:  دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و روغن:به میزان لازم
    تخم مرغ:دو عدد
    پودر سوخاری:پنج قاشق غذاخوری


طرز تهیه چیکن کوردن بلو با پنیر چدار


 سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت می خوابانیم.
    بعد سینه ها را با بیفتک کوب می کوبیم تا به صورت ورقه بزرگ در آید.


کوردن بلو با پنیر چدار | طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار


    کالباس و پنیر چدار را در وسط سینه قرار داده و مانند یک کتلت می بندیم و آن را در تخم مرغ زده شده، پودر نشاسته ذرت و پودر سوخاری فرو می بریم. این عمل را چند بار تکرار کرده و بعد در روغن سرخ می کنیم. 


کوردن بلو با پنیر چدار | طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار


 

نکات تکمیلی در مورد کوردن بلو با پنیر چدار

کوردن بلو با پنیر چدار جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
کوردن بلو با پنیر چدار را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کوردن بلو با پنیر چدار ، طرز تهیه کوردن بلو با پنیر چدار