چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

حفظ سلامت قلبی در دیابتی‌ها


حفظ سلامت قلبی در دیابتی‌ها

کاهش مصرف نمک در وعده ناهار مبتلایان به دیابت آنان را از حملات قلبی مصون نگه می‌دارد.
تحقیقات نشان می‌دهد کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد دیابتی به میزان یک قاشق چایخوری …

کاهش مصرف نمک در وعده ناهار مبتلایان به دیابت آنان را از حملات قلبی مصون نگه می‌دارد.

تحقیقات نشان می‌دهد کاهش مصرف نمک در رژیم غذایی افراد دیابتی به میزان یک قاشق چایخوری سلامت آنان را تضمین کرده و فشار خون‌شان را کنترل می‌کند.

برای پائین نگه داشتن میزان مصرف نمک مصرفی محققان پیشنهاداتی را در زمان غذاخوردن به افراد دیابتی دارند.

پیش غذا

متخصصان تغذیه بر این عقیده هستند افراد دیابتی پیش غذا را از میوه و سبزیجات تازه استفاده کنند و از خوردن سوپ بپرهیزند همچنین نان و موادغذایی که طعم شور دارند را در این وعده انتخاب نکنند.

سالاد

در سالاد افراد دیابتی بهتر است میوه و سبزیجات تازه در نظر گرفته شود. بهتر است در این زمان از خوردن ترشی، سبزیجات کنسروی، چاشنی‌ها، پنیر و دانه‌های نمک سود شده پرهیز شود.

متخصصان تغذیه می‌گویند سس سالاد را باید این گروه از افراد به میزان کم مورد استفاده قرار دهند.

غذاهای اصلی

انتخاب غذاهای ساده کبابی، بخارپز، مرغ، ماهی به همراه سبزیجات ساده که نمک کمی به آن اضافه شده است به بیماران دیابتی توصیه می‌شود.

متخصصان مصرف غذاهای فست‌فود و تهیه شده را به افراد دیابتی توصیه نمی‌کنند.

دسر

دسرهایی که افراد دیابتی استفاده می‌کنند بهتر است از میوه‌های تازه، ژلاتین و کیک‌های ساده انتخاب شود.

متخصصان به افراد دیابتی توصیه می‌کنند که میزان مصرف غذای مصرفی‌شان را در هر وعده کمتر در نظر بگیرند.

حمید نیرومند