دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
یک دشمن خطرناک در آشپزخانه مان را بشناسیم
حتی یک اسفنج ناچیز در آشپزخانه شما می تواند یک عامل مهم در انتقال میکروب ها و آلودگی به بدن شما باشد.
بله ، همین اسفنج نرم که ظاهری معصومانه دارد؛همین ظاهر معصوم در بسیاری از موارد به دشمن خونی بدن شما تبدیل می شود. به همین دلیل شما باید و باید حتما بعد از سه یا چهار روز استفاده از اسفنج ، آن را دور بیندازید و یک اسفنج تمیز و نو دیگر استفاده کنید.
اما اگر نتوانستید این کار را بکنید و برایتان به صرفه نبود ، نیک صالحی دو راه موثر برای تمیز و ضد عفونی کردن اسفنج های آشپزخانه به شما پیشنهاد می کند:
اسفنج را در یک کاسه بگذارید؛آن را در یک فنجان آب داغ بخیسانید ، ۱/۲ فنجان سرکه سفید و۳ قاشق غذاخوری نمک روی آن بریزید. روز بعد ، آن را از محلول ذکر شده در بیاورید و چند بار اسفنج را خوب با آب داغ بشویید و سپس با کمی مایع ظرفشویی کار تمیز کردن آن را به اتمام برسانید.
اسفنج را خیس کرده و برای دو دقیقه در مایکروویو با حرارت بالا بگذارید. پس از دو دقیقه اسفنج شما کاملا ضدعفونی شده است ؛ به همین راحتی!
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی حمید نوری قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
معدن معدن شازند جاده چالوس تهران هواشناسی شهرداری تهران سیل وزارت بهداشت قتل سیلاب آموزش و پرورش چالوس
خودرو ایران خودرو همستر کامبت قیمت دلار دولت سیزدهم قیمت طلا بورس یارانه بازار سرمایه قیمت سکه مسکن حقوق بازنشستگان
تلویزیون کربلا سینمای ایران رسانه ملی موسیقی دفاع مقدس سینما سریال بازیگر
وزارت علوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی غزه روسیه عید قربان فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین چین حزب الله لبنان حج جنگ اوکراین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان جام حذفی باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
آیفون هوش مصنوعی اینترنت اپل تلگرام ایلان ماسک ناسا سامسونگ گوگل اسنپ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین سنگ کلیه پیری میگرن فشار خون