دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
کوفته زنجبیل
مواد لازم
مغز نان سفید خرد شده یک پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ یک عدد
شوید خردشده ۳ قاشق سوپخوری
آرد مقداری
پیاز رنده شده ۲ قاشق سوپخوری
نمک ، اودیه مقداری
زنجبیل یک قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
طرز تهیه
تمامی مواد کوفته را باهم مخلوط کرده ورز میدهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را ریزریز و به اندازه گردو گلوله کرده درون روغن فراوان سرخ میکنیم سپس درون قابلمه میچینیم .
طرز تهیه سس :
آرد را درون روغن خوب تفت میدهیم ، تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را به تدریج افزوده مرتباً هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود . سبزیها را خرد کرده به همراه آبلیمو ، نمک و ادویه به شیر و آرد اضافه کرده هم میزنیم تا حالت سس را به خود بگیرد ، سس آماده شده را روی کوفتهها ریخته کمی آب اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ دقیقه حرارت میدهیم تا کوفتهها پخته شود و آب آن حالت سس را به خود بگیرد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست