چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کوفته زنجبیل


● مواد لازم
▪ مغز نان سفید خرد شده یک پیمانه
▪ شیر یک چهارم پیمانه
▪ جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری
▪ تخم مرغ یک عدد
▪ شوید خردشده ۳ قاشق سوپخوری
▪ آرد مقداری
▪ پیاز رنده شده ۲ قاشق …

مواد لازم

مغز نان سفید خرد شده یک پیمانه

شیر یک چهارم پیمانه

جعفری خردشده ۳ قاشق سوپخوری

تخم مرغ یک عدد

شوید خردشده ۳ قاشق سوپخوری

آرد مقداری

پیاز رنده شده ۲ قاشق سوپخوری

نمک ، اودیه مقداری

زنجبیل یک قاشق چایخوری

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

طرز تهیه

تمامی مواد کوفته را باهم مخلوط کرده ورز می‌دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را ریزریز و به اندازه گردو گلوله کرده درون روغن فراوان سرخ می‌کنیم سپس درون قابلمه می‌چینیم .

طرز تهیه سس :

آرد را درون روغن خوب تفت می‌دهیم ، تا بوی خامی آن گرفته شود سپس شیر را به تدریج افزوده مرتباً هم می‌زنیم تا گلوله گلوله نشود . سبزی‌ها را خرد کرده به همراه آبلیمو ، نمک و ادویه به شیر و آرد اضافه کرده هم می‌زنیم تا حالت سس را به خود بگیرد ، سس آماده شده را روی کوفته‌ها ریخته کمی آب اضافه می‌کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه حرارت می‌دهیم تا کوفته‌ها پخته شود و آب آن حالت سس را به خود بگیرد .



همچنین مشاهده کنید