دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

کیک پرتقال و خرما


کیک پرتقال و خرما

● مواد لازم:
▪ یک پیمانه آرد کیک
▪ یک پیمانه آرد نان
▪ دو سوم پیمانه شکر(ترجیحا شکر قهوه ای)
▪ کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین
▪ نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
▪ نصف قاشق چای خوری …

مواد لازم:

یک پیمانه آرد کیک

یک پیمانه آرد نان

دو سوم پیمانه شکر(ترجیحا شکر قهوه ای)

کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین

نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری پودر دارچین

یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال

یک سوم پیمانه آب پرتقال

دو سوم لیوان شیر

یک تخم مرغ بزرگ زده شده

یک قاشق چای خوری وانیل

۴قاشق غذاخوری کره ذوب وخنک شده

دو سوم پیمانه خرمای خردشده

دو سوم پیمانه گردوی درشت خردشده

طرز تهیه:

۱) فر را روشن و روی ۲۰۵درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی حاوی ۱۲ قالب کیک را چرب و یا با کاغذهای مخصوص آماده کنید.

۲ ) ۲ نوع آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و پوست پرتقال را باهم مخلوط کنید.

۳ ) در ظرف جداگانه ای آب پرتقال، شیر، تخم مرغ، وانیل و کره را با هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس خرما و گردو را به مواد بیفزایید.

۴ ) توجه داشته باشید هم زدن بیش از حد باعث سفت شدن کیک می شود؛ بنابراین زیاد مواد را هم نزنید.

۵ ) مایه را به طور مساوی در قالب بریزید و اگر تمایل داشتید کمی شکر روی آن بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه بپزید.