دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کیک پرتقال و خرما
مواد لازم:
یک پیمانه آرد کیک
یک پیمانه آرد نان
دو سوم پیمانه شکر(ترجیحا شکر قهوه ای)
کمتر از یک قاشق چای خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری پودر دارچین
یک قاشق غذاخوری پوست پرتقال
یک سوم پیمانه آب پرتقال
دو سوم لیوان شیر
یک تخم مرغ بزرگ زده شده
یک قاشق چای خوری وانیل
۴قاشق غذاخوری کره ذوب وخنک شده
دو سوم پیمانه خرمای خردشده
دو سوم پیمانه گردوی درشت خردشده
طرز تهیه:
۱) فر را روشن و روی ۲۰۵درجه سلسیوس تنظیم کنید و سینی حاوی ۱۲ قالب کیک را چرب و یا با کاغذهای مخصوص آماده کنید.
۲ ) ۲ نوع آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و پوست پرتقال را باهم مخلوط کنید.
۳ ) در ظرف جداگانه ای آب پرتقال، شیر، تخم مرغ، وانیل و کره را با هم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. سپس خرما و گردو را به مواد بیفزایید.
۴ ) توجه داشته باشید هم زدن بیش از حد باعث سفت شدن کیک می شود؛ بنابراین زیاد مواد را هم نزنید.
۵ ) مایه را به طور مساوی در قالب بریزید و اگر تمایل داشتید کمی شکر روی آن بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰دقیقه بپزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب حج آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان انتخابات حجاب دولت سیزدهم رسانه جنگ
هواشناسی تهران شهرداری تهران قتل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شهرداری پلیس سازمان هواشناسی باران آتش سوزی
قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی خودرو قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن تورم بورس
تئاتر زنان محمدعلی علومی تلویزیون سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران نمایشگاه کتاب صدا و سیما مسعود اسکویی موسیقی
مغز دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین طالبان نوار غزه نتانیاهو طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر نساجی رئال مادرید لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اینترنت فناوری اپل مایکروسافت آیفون گوگل باتری سامسونگ ماهواره ناسا ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی زیبایی چای بیمه کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی