شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
روغن داغ را درون ظرف پلاستیکی نریزید

بسیاری از ما توصیههای مختلفی را درباره آماده کردن مواد غذایی و طبخ آنها میشنویم اما اغلب از صحت علمی آن آگاه نیستیم.
در ادامه چندین توصیه تغذیهای برای آمده کردن و طبخ مواد غذایی خواهد آمد:
- برای تهیه انواع خورشها، سبزیهای مصرفی از قبیل کدو، بادمجان، کرفس و سبزی قورمه با روغن کم و به مدت کوتاه تفت داده شوند
- در صورت استفاده از حبوبات و مواد اولیهای که امکان وجود سنگ در آنها است یا از انواع پاک شده استفاده کنید و یا آنها را به دقت پاک کنید. سبزی خوردن مصرفی را با دقت بشویید و ضدعفونی کنید
- از حرارت دادن حلب یا قوطی روغن جامد به علت ایجاد ترکیبات سمی باید خودداری شود
- در هیچ شرایطی روغن گرم یا داغ را نباید درون ظروف پلاستیکی ریخت
- درپوش ظرف روغن را پس از هر بار مصرف باید بست و در جای خنک و دور از نور و حرارت نگهداری نمود
- روغن سالم و مصرف نشده را نباید با روغن مصرف شده مخلوط کرد
- از انباشتن زیاد مواد غذایی در روغن باید پرهیز شود
- قبل از سرخ کردن نباید نمک به ماده غذایی اضافه نمود
- هرگز اضافه روغن مصرفی را نباید داخل ظرف اصلی برگرداند
- پیش از باز کردن در قوطی کنسرو باید درپوش آن را بشویید
- اگر محتویات داخل کنسروها زنگ زده باشد از خوردن آن خوداری کنید
- قبل از انجماد باید امعاء و احشاء مرغ و ماهی خارج شود
- برای شستن گوشت و حبوبات باید از آب بهداشتی استفاده شود
- رگهای ناحیه گردن مرغی که زنده بوده و سپس سر بریده شده است در قسمت برش بسیار متورم است
- در صورت تمایل به خرید ماهی به شکل تکههای برش خورده، باید آن را از مراکز مجاز تهیه کرد
- حبوبات را قبل از طبخ یک شبانه روز در آب بخیسانید و آب آن را دور بریزید
- جهت رفع انجماد مواد پروتئینی اصولی ترین روش این است که ۲۴ ساعت قبل از مصرف، ماده غذایی منجمد را از فریزر به داخل یخجال منتقل کنیم
- به طور کلی مواد پروتئینی شامل گوشت قرمز، ماهی و مرغ نباید بعد از دیفراست (یخزدایی) بوی نامطبوع داشته باشند
- زرده تخم مرغ تازه کاملا گرد و در مرکز تخم مرغ قرار دارد
- سفیده تخم مرغ تازه دارای ظاهری ابری و غیر شفاف است
- پیش از طبخ گوشت قرمز چربی قابل رویت آن را باید جدا کرد
- در هنگام آمادهسازی تخممرغ، یکی از راههای تشخیص تخممرغ تازه، تکان دادن آن است اگر تخممرغ کهنه باشد محوظه هوای داخل آن (اتاقک هوای تخممرغ) بسیار بزرگ بوده و سفیده تخممرغ حالت آبکی دارد و زرده به راحتی به اطراف پوسته منتقل میشود
- در هنگامی که تخممرغ را میشکنید، در تخم مرغ تازه زرده حالت گنبدی شکل خواهد داشت و سفیده به شکل حلقه در اطراف آن قرار دارد ولی در تخممرغ کهنه زرده پخش شده و سفیده روانتر است
- هر گونه علائم کپکزدگی در پوسته خارجی به سرعت به داخل تخممرغ سرایت کرده و موجب تشکیل لکههای کپک و قارچ به رنگ خاکستری، سیاه یا قهوهای میشود
- از طریق شناور کردن تخممرغ در ظرف آب میشود به تازگی آن پی برد. در صورتی که تخممرغ ته ظرف به شکل افقی قرار بگیرد تازه است و با زیاد شدن عمر آن کمکم به حالت عمودی قرار میگیرد
- در صورت زنگ زدگی حلب پنیر از داخل باید از مصرف آن خودداری کرد
- جهت جوشاندن شیر خام از ظروف مناسب استفاده شود
- توصیه میشود تخته آماده سازی گوشت از سبزیها جدا باشد
- پوستگیری سبزیها قبل از پخت باعث کاهش مواد مغذی آنها میشود
- برای خرد کردن سبزیجات از چاقوی تیز استفاده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست