سه شنبه, ۲۵ دی, ۱۴۰۳ / 14 January, 2025
کیک بیسکویتی شکلاتی
مواد لازم
بیسکویت پتیبور:
۲۲۷ گرم
شکلات تلخ و شیرین:
۱۲۰ گرم
شکر:
یکدوم پیمانه
کره بدون نمک:
۴ قاشق غذاخوری
تخممرغ:
یک عدد
شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک:
۲۲۷ گرم
روش تهیه:
۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسهای شیشهای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.
بیسکویتها به تکههای نیمه درشت تقسیم کنید.
کره و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مایع شکلاتی ریخته و هم میزنید.
تخممرغها را با چنگال هم زده تا زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شکلاتی بیفزایید و با لیسک هم بزنید.
قالب مخصوص خود را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن پهن کنید.
بیسکویتها را با مواد شکلاتی کاملا مخلوط کرده و به درون قالب بریزید و با پشت قاشق مقداری فشار به مواد بیاورید تا تمام حفرهها پر شده و برای ۳ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از درآوردن قالب از یخچال از ۲طرف کاغذها را کشیده و بیرون بیاورید و پس از برگرداندن کیک روی ظرف مخصوص کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.
۲۲۷ گرم شکلات را روی بخار آب به صورت مایع درآورید و بعد از سردشدن دور تا دور کیک خود بمالید.
فوت قنادی
به جای قراردادن قالب به مدت ۳ساعت در یخچال میتوانید آن را به مدت ۴۵دقیقه درون فریزر قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست