جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

کیک بیسکویتی شکلاتی


کیک بیسکویتی شکلاتی

● مواد لازم
▪ بیسکویت پتی‌بور: ۲۲۷ گرم
▪ شکلات تلخ و شیرین: ۱۲۰ گرم
▪ شکر: یک‌دوم پیمانه
▪ کره بدون نمک: ۴ قاشق غذاخوری
▪ تخم‌مرغ: یک عدد
▪ شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک: ۲۲۷ گرم

● …

مواد لازم

بیسکویت پتی‌بور:

۲۲۷ گرم

شکلات تلخ و شیرین:

۱۲۰ گرم

شکر:

یک‌دوم پیمانه

کره بدون نمک:

۴ قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ:

یک عدد

شکلات تلخ و شیرین برای روکش کیک:

۲۲۷ گرم

روش تهیه:

۱۲۰ گرم شکلات را درون کاسه‌ای شیشه‌ای ریخته و روی بخار آب آن را هم زده تا به صورت مایع درآید.

بیسکویت‌ها به تکه‌های نیمه درشت تقسیم کنید.

کره و شکر را با هم مخلوط کرده و روی مایع شکلاتی ریخته و هم می‌زنید.

تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده تا زرده و سفیده کامل با هم مخلوط شوند سپس به مواد شکلاتی بیفزایید و با لیسک هم بزنید.

قالب مخصوص خود را چرب کرده و کاغذ روغنی را در آن پهن ‌کنید.

بیسکویت‌ها را با مواد شکلاتی کاملا مخلوط کرده و به درون قالب بریزید و با پشت قاشق مقداری فشار به مواد بیاورید تا تمام حفره‌ها پر شده و برای ۳ساعت درون یخچال قرار دهید.

پس از درآوردن قالب از یخچال از ۲طرف کاغذها را کشیده و بیرون بیاورید و پس از برگرداندن کیک روی ظرف مخصوص کاغذ روغنی را از روی آن بردارید.

۲۲۷ گرم شکلات را روی بخار آب به صورت مایع درآورید و بعد از سردشدن دور تا دور کیک خود بمالید.

فوت قنادی

به جای قراردادن قالب به مدت ۳‌ساعت در یخچال می‌توانید آن را به مدت ۴۵‌دقیقه درون فریزر قرار دهید.