جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
چقدر آجیل بخوریم؟
مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند. مصرف متعادل آجیل و مغزها به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده و سایر مواد مغذی موجب کاهش کلسترول خون و کمک به سلامت قلب می شود.
چرا مغزها برای قلب مفیدند؟
مصرف متعادل مغزها به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می کند و از آنجایی که افزایش LDL یکی از دلایل عمده در بروز بیماری های قلبی- عروقی به شمار می رود، می توان گفت که مغزها در پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی نقش دارند. همچنین مغزها خطر تشکیل لخته های خونی و حملات قلبی مرگبار را کاهش داده و موجب حفظ سلامت قلب و عروق می شوند.
چه مواد مغذی مفیدی در مغزها وجود دارد؟
اسیدهای چرب اشباع نشده
اسیدهای چرب اشباع نشده که از آنها به عنوان چربی های مفید یاد می شود، موجب کاهش کلسترول بد خون (LDL) می شوند.
اسیدهای چرب امگا- ۳
اغلب مغزها غنی از اسیدهای چرب امگا- ۳ هستند. این ترکیبات، چربی های سالمی هستند که از حملات قلبی پیشگیری می کنند. امگا- ۳ در برخی ماهی ها نیز وجود دارد اما مغزها یکی از بهترین منابع گیاهی این اسیدهای چرب مفید به شمار می روند.
فیبر
همه مغزها حاوی فیبر بوده و به کاهش کلسترول کمک می کنند. همچنین مصرف فیبرها موجب احساس سیری شده و در نتیجه شما بعد از مصرف مغزها، غذای کمتری می خورید. تحقیقات نشان می دهند که فیبرها در پیشگیری از دیابت نیز نقش مهمی ایفا می کنند.
ویتامین E
ویتامین E روند تشکیل پلاک در شریان ها را متوقف کرده و در نتیجه از درد قفسه سینه، بیماری های عروق کرونر قلب (عروق تغذیه کننده قلب) و حملات قلبی پیشگیری می کند.
استرول های گیاهی
مغزها سرشار از استرول های گیاهی هستند و به کاهش کلسترول خون کمک می کنند.
ال- آرژینین
ال- آرژینین یک اسید آمینه (واحدهای تشکیل دهنده پروتئین ها) است که به حفظ سلامت دیواره عروق و خاصیت انعطاف پذیری آنها کمک کرده و از تشکیل لخته های خونی و بروز حملات قلبی پیشگیری می کند.
چه مقدار آجیل بخوریم؟
مغزها سرشار از چربی هستند، در واقع ۸۰ درصد از ترکیب اغلب مغزها را چربی تشکیل می دهد. گرچه این چربی ها در گروه چربی های سالم دسته بندی می شوند اما حاوی مقادیر بالایی انرژی هستند. بنابراین باید در مصرف آنها اعتدال را رعایت نمود. توصیه می شود در صورت مصرف مغزها در رژیم غذایی خود، دریافت منابع چربی های اشباع از جمله گوشت قرمز، تخم مرغ و لبنیات پرچرب را کاهش دهید. بر اساس توصیه سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) مصرف روزانه ۱.۵ انس یا ۴۲.۵ گرم از مغزها شامل بادام، فندق، بادام زمینی، گردو و پسته مناسب بوده و به حفظ سلامت بدن به ویژه سلامت سیستم قلبی- عروقی کمک می کند. پیشنهاد می کنیم از مغزهای خام و بدون شکر، نمک و شکلات استفاده کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق دانشگاه تهران انتخابات حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم چین رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی
ایران بارش باران تهران هواشناسی یسنا هلال احمر روز معلم آتش سوزی پلیس معلم سیل شهرداری تهران
سهام عدالت قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ لیلا بلوکات سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون عفاف و حجاب صداوسیما مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه حماس ترکیه نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال تراکتور لیگ برتر جواد نکونام لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل گوگل تبلیغات ناسا دبی
خواب فشار خون کبد چرب