پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
سالاد فصل
مواد لازم
کاهو: ۲ بوته کوچک
خیار: ۳ عدد
گوجه: ۳ عدد
هویج: ۲ عدد
شکر: به اندازه دلخواه
کلم قرمز: ۱ عدد کوچک
سس مایونز: ۱ پیمانه کوچک
آبلیمو یا آب نارنج: به اندازه لازم
پرتغال آب گرفته: ۱ عدد
نمک: کمی
طرز تهیه
کاهو و کلم قرمز را جدا جدا کنید. خیارها و گوجه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ظرف سالاد را کنار دستتان قرار دهید. ابتدا کاهو را در دیس سالاد بریزید. روی آن به صورت دلخواه کلم قرمز خیار و گوجه ها را بچینید سپس هویج را روی سالاد رنده کنید سس را خوب هم بزنید. کمی نمک و کمی شکر و آبلیمو به آن اضافه کنید. آب ۱ عدد پرتغال یا نارنج را بگیرید و به سس اضافه کنید سس آماده شده را روی سالاد بریزید.
یک نکته در مورد کلم قرمز: برای اینکه کلم های شما در سالاد ترد شود می توانید بعد از خرد کردن و شستن کلم ها آن را در مخلوط آب و نمک و ۲ قاشق سرکه بریزید یک جوش که زد در آبکش خالی کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست