چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پاپریسکا
مواد لازم
پنیر مانچیگو:
۱۰۰ گرم
نان باگت گرد:
یک عدد
بادام آبپز:
۵۰ گرم
آویشن:
چندبرگ
انواع فلفل:
۴۵۰ گرم
لیمو:
یکدوم
طرز تهیه
پنیر مانچیگو را از قالب درآورده و با چاقو ریز ریز کرده و بعد نان باگت را با دست تکه کنید و بادام آبپز را به آن اضافه کنید و درون مخلوطکن ریخته و همچنین برگهای آویشن، فلفل و نمک را درون خردکن بریزید و به سرعت آنها را خرد کنید و درآخر لیمو را برش زده و روی مواد بچکانید و همه مواد را از مخلوطکن در یک ظرف داغ بریزید و با خردههای نان آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست