جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

پاپریسکا


پاپریسکا

● مواد لازم
▪ پنیر مانچیگو: ۱۰۰ گرم
▪ نان باگت گرد: یک عدد
▪ بادام آب‌پز: ۵۰ گرم
▪ آویشن: چندبرگ
▪ انواع فلفل: ۴۵۰ گرم
▪ لیمو: یک‌دوم

● طرز تهیه
پنیر مانچیگو را از قالب درآورده و با …

مواد لازم

پنیر مانچیگو:

۱۰۰ گرم

نان باگت گرد:

یک عدد

بادام آب‌پز:

۵۰ گرم

آویشن:

چندبرگ

انواع فلفل:

۴۵۰ گرم

لیمو:

یک‌دوم

طرز تهیه

پنیر مانچیگو را از قالب درآورده و با چاقو ریز ریز کرده و بعد نان باگت را با دست تکه کنید و بادام آب‌پز را به آن اضافه کنید و درون مخلوط‌کن ریخته و همچنین برگ‌های آویشن، فلفل و نمک را درون خردکن بریزید و به سرعت آن‌ها را خرد کنید و درآخر لیمو را برش زده و روی مواد بچکانید و همه مواد را از مخلوط‌کن در یک ظرف داغ بریزید و با خرده‌های نان آن را تزئین کنید.