دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

ماکارونی با پنیر و کدو حلوایی


ماکارونی با پنیر و کدو حلوایی

فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم برای ۸ نفر:

* ماکارونی - یک بسته

* کره - ۴قاشق غذاخوری

* آردگندم - ۴قاشق غذاخوری

* شیر - دو و نیم پیمانه

* پوره پخته کدو حلوایی - دو پیمانه

* پنیرچدار رنده شده - یک پیمانه برای داخل و نصف پیمانه برای روی غذا

* پودر رزماری - یک قاشق چای خوری

* نمک و فلفل - به اندازه کافی

* پودر خردل - یک هشتم قاشق چای خوری

* پودر آویشن - نصف قاشق چای خوری

* پودر جوزهندی - یک هشتم قاشق چای خوری * خرده نان - یک پیمانه

طرز تهیه:

* فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

* ظرفی مناسب و بزرگ را چرب کنید.

* نصف پیمانه پنیرچدار و خرده نان را با هم مخلوط کنید.

* ماکارونی را طبق دستور بپزید و آبکش کنید.

* در ماهیتابه کوچک، کره را ذوب و سپس آرد را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس به آرامی شیر را اضافه کنید تا به سس غلیظ تبدیل شود.

* در حالی که سس را هم می زنید، پوره کدوحلوایی و تمامی ادویه را به آن اضافه کنید. سپس یک پیمانه پنیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. در صورت نیاز ادویه بیشتری به آن اضافه کنید.

* سس را روی ماکارونی پخته بریزید و هم بزنید و سپس در ظرفی که آماده کرده اید بریزید و روی آن مخلوط خرده نان و پنیر بپاشید. ظرف را به مدت ۳۰دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

ارزش موادغذایی هر پرس:

* کالری - ۴۹۲

* چربی کل - ۱۸گرم

* چربی اشباع شده - ۹ گرم

* کلسترول - ۴۴میلی گرم * پروتئین - ۲۰گرم