چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
مربای آلبالو با عطر رزماری
مواد لازم
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری موسیر
یک فنجان و نیم آلبالو
یک فنجان گردو خرد شده
یک قاشق چایخوری رزماری
نمک و فلفل
یک چهارم فنجان آب آلبالو
یک قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه
روغن زیتون را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس موسیرها را خرد کرده و داخل آن بریزید و برای ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود. سپس گردوها را خرد کنید. برگهای تازه رزماری را شسته و خرد کنید. هسته آلبالوها را از آن جدا کرده و آلبالوها را به چهار قسمت تقسیم کنید. گردو ،برگ رزماری و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید مواد برای ۵ دقیقه در مجاورت حرارت ملایم قرار گیرند تا کمی نرم شوند. در این مرحله به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد بیفزائید.
عسل را همراه با آب آلبالو به آهستگی به مواد اضافه کنید و تا جایی حرارت دهید که شربتی غلیظ از آن درست شود.این مربا را با نان در وعده صبحانه میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست