شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

کیک صورتی


کیک صورتی

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی:

آرد ذرت: یک سوم پیمانه

آرد کیک: دو سوم پیمانه

بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ: ۴عدد

شکر نرم: دو سوم پیمانه

مواد برای روی کیک:

خاک قند: ۳ پیمانه

آب داغ: نصف پیمانه

رنگ قرمز خوراکی مجاز: ۲قطره

اسانس توت فرنگی: ۴قطره

پودر نارگیل: ۲ پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید.

تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده است با شکر به مدت ۶دقیقه با سرعت هم بزنید تا کم رنگ و حجم آن ۳ برابر شود.

آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با استفاده از قاشقک پلاستیکی به آرامی مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از پخت، کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید و کاغذ آن را بکنید.پس از خنک شدن برش بزنید.

خاک قند، رنگ، اسانس و آب را با هم مخلوط کنید. مواد به دست آمده باید آبکی باشد.

برش های کیک را ابتدا در قند و سپس نارگیل بغلتانید و روی بشقاب قرار دهید.