شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
کیک صورتی
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
آرد ذرت: یک سوم پیمانه
آرد کیک: دو سوم پیمانه
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
تخم مرغ: ۴عدد
شکر نرم: دو سوم پیمانه
مواد برای روی کیک:
خاک قند: ۳ پیمانه
آب داغ: نصف پیمانه
رنگ قرمز خوراکی مجاز: ۲قطره
اسانس توت فرنگی: ۴قطره
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و کف قالب مستطیل شکل را با کاغذ روغنی بپوشانید.
تخم مرغ ها را که به دمای اتاق رسیده است با شکر به مدت ۶دقیقه با سرعت هم بزنید تا کم رنگ و حجم آن ۳ برابر شود.
آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با استفاده از قاشقک پلاستیکی به آرامی مخلوط کنید. مواد را در قالب بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
پس از پخت، کیک را روی سینی پنجره ای قرار دهید و کاغذ آن را بکنید.پس از خنک شدن برش بزنید.
خاک قند، رنگ، اسانس و آب را با هم مخلوط کنید. مواد به دست آمده باید آبکی باشد.
برش های کیک را ابتدا در قند و سپس نارگیل بغلتانید و روی بشقاب قرار دهید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست