دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

نان گردویی


● مواد لا زم (برای ۴ نفر)
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ وانیل ۱ قاشق مربا خودی
▪ شکر ۲ قاشق سوپخوری
▪ مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم
● طرز تهیه
داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های …

مواد لا زم (برای ۴ نفر)

زرده تخم مرغ ۲ عدد

وانیل ۱ قاشق مربا خودی

شکر ۲ قاشق سوپخوری

مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه

داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاکائو سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.