شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

سس پنیر


سس پنیر

▪ زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
▪ زمان پخت: ۱۵ دقیقه
● مواد لازم
▪ پنیر: ۱۰۰ گرم
▪ آرد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک: نصف قاشق چای‌خوری
▪ فلفل: ۴/۱ قاشق چای‌خوری
▪ کره: ۲ قاشق غذاخوری
▪ شیر: ۲ پیمانه
● طرز …

زمان تهیه:

۱۰ دقیقه

زمان پخت:

۱۵ دقیقه

مواد لازم

پنیر:

۱۰۰ گرم

آرد:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

نصف قاشق چای‌خوری

فلفل:

۴/۱ قاشق چای‌خوری

کره:

۲ قاشق غذاخوری

شیر:

۲ پیمانه

طرز تهیه

۱) در یک قابلمه کره را ذوب کنید.

۲) آرد را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیرنرم و روانی درآید.

۳) سپس مخلوط را حرارت دهید تا کمی گازدار شود.

۴) شیر را بتدریج به مخلوط اضافه کنید.

۵) مخلوط را هم بزنید تا به صورت خمیر کلفتی درآید.

۶) نمک و فلفل را به خمیر اضافه کنید.

۷) اکنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.

۸) مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.

۹) سس پنیر آماده است.