جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا
بال مرغ اسپایسی با کنجد
![بال مرغ اسپایسی با کنجد](/web/imgs/16/11/igxtw1.jpeg)
مواد لازم برای ۶ نفر:
روغن کنجد- یک چهارم پیمانه
نمک- نصف قاشق مرباخوری
پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری
پودر فلفل- نصف قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل- ۲قاشق مرباخوری
بال مرغ- حدود یک کیلو گرم
سس باربیکیوی تند- سه چهارم پیمانه
پیازچه خرد شده- ۲قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
روغن، نمک، سیر، فلفل و پودر زنجبیل را در کیسه نایلونی باهم مخلوط کنید.
بال مرغ را اضافه کنید و کیسه را خوب تکان دهید تا بال ها به خوبی با ادویه مخلوط شود. بال را به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید.
بال را از مواد جدا کنید و به مدت ۱۵دقیقه در گریل قرار دهید تا پخته شود. بال ها را با کمی سس باربیکیو آغشته کنید و پخت را به مدت ۵دقیقه دیگر ادامه دهید تا کاملا پخته شود.
ارزش غذایی هر پرس:
۳۰۰کالری
۵۰ میلی گرم کلسترول
یک گرم فیبر
۸ درصد ویتامین A
۶درصد آهن
۱۹گرم چربی
۷۸۰ میلی گرم سدیم
۱۱گرم قند
۴.۵گرم چربی اشباع شده
۱۴گرم کربوهیدرات
۱۷گرم پروتئین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست