جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

بال مرغ اسپایسی با کنجد


بال مرغ اسپایسی با کنجد

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ روغن کنجد- یک چهارم پیمانه
▪ نمک- نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر فلفل- نصف قاشق مرباخوری
▪ پودر زنجبیل- ۲قاشق مرباخوری
▪ بال مرغ- …

مواد لازم برای ۶ نفر:

روغن کنجد- یک چهارم پیمانه

نمک- نصف قاشق مرباخوری

پودر سیر- نصف قاشق مرباخوری

پودر فلفل- نصف قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل- ۲قاشق مرباخوری

بال مرغ- حدود یک کیلو گرم

سس باربیکیوی تند- سه چهارم پیمانه

پیازچه خرد شده- ۲قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

روغن، نمک، سیر، فلفل و پودر زنجبیل را در کیسه نایلونی باهم مخلوط کنید.

بال مرغ را اضافه کنید و کیسه را خوب تکان دهید تا بال ها به خوبی با ادویه مخلوط شود. بال را به مدت ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید.

بال را از مواد جدا کنید و به مدت ۱۵دقیقه در گریل قرار دهید تا پخته شود. بال ها را با کمی سس باربیکیو آغشته کنید و پخت را به مدت ۵دقیقه دیگر ادامه دهید تا کاملا پخته شود.

ارزش غذایی هر پرس:

۳۰۰کالری

۵۰ میلی گرم کلسترول

یک گرم فیبر

۸ درصد ویتامین A

۶درصد آهن

۱۹گرم چربی

۷۸۰ میلی گرم سدیم

۱۱گرم قند

۴.۵گرم چربی اشباع شده

۱۴گرم کربوهیدرات

۱۷گرم پروتئین