جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
دسر انبه
مواد لازم:
پودر ژلاتین بدون طعم:
۲ قاشق غذاخوری
آب:
۶ قاشق غذاخوری
انبه تازه:
۶ عدد
شکر:
یک لیوان
آب لیمو:
۲ قاشق غذاخوری
خامه زده شده سفت:
۳ لیوان
پسته خرد شده:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
ژلاتین را در آب مخلوط کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند تا نرم شود. سپس با حرارت کم بپزید تا کاملا در آب حل شود. انبه ها را پوست کنید و گوشت های آن را جدا و با استفاده از مخلوط کن، آن را پوره کنید حدود سه و نیم لیوان انبه خواهید داشت. پوره انبه را در ظرف بزرگی خالی کنید و شکر، آب لیمو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مواد به دست آمده را خوب مخلوط کنید. خامه را به پوره انبه اضافه کنید و ظرف را برای مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. پس از یک ساعت که مواد هنوز کاملا یخ نزده، آن را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یک دست شود. مواد را در قالب های یک نفره و یا همان ظرف بریزید و مجدد برای زمان کوتاهی به فریزر برگردانید به طوری که دسر نیمه منجمد و خامه مانند به دست بیاید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست