سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

مافین انجیر و گردو


مافین انجیر و گردو

سبوس گندم و ماستی که در تهیه این دستور غذایی به کار رفته، میزان پروتئین و فیبر را افزایش می دهند بنابراین با خوردن این مافین های خوشمزه به عنوان میان وعده احساس سیری خواهید کرد. موز پوره شده نیز بدون اینکه زیاد طعم محسوس موز را به مافین ها بدهد، باعث نرم و شیرین شدنشان می شود. انجیر و گردو نیز حاوی فیبر و چربی های سالم هستند، پس به این نتیجه می رسیم که یک مافین هم می تواند سالم باشد و تبدیل به یکی از غذاهای خوشمزه و مجاز در رژیم غذایی مان شود. ابتدا دستور پخت را کامل مطالعه کنید و سپس شروع به پخت مافین خوش طعم خود کنید.

مواد لازم:

170 گرم آرد سبوس دار ( حدود یک و یک دوم فنجان )

یک چهارم فنجان سبوس گندم

یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر

یک قاشق چای خوری جوش شیرین

یک دوم قاشق چای خوری نمک

2 قاشق غذا خوری کره

یک فنجان ماست ساده کم چرب

یک دوم فنجان شکر قهوه ای

یک قاشق چای خوری عصاره وانیل

یک عدد موز متوسط رسیده، پوره شده ( حدود یک دوم فنجان )

یک تخم مرغ بزرگ

سه چهارم فنجان قطعات انجیر خشک

یک دوم فنجان قطعات درشت گردو

یک قاشق چای خوری دارچین

اسپری پخت یا مقداری روغن

روش پخت:

1- فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) گرم کنید.

2- آرد را به آرامی با قاشق داخل فنجان اندازه گیری بریزید، با چاقو سطحش را صاف کنید. آرد، سبوس گندم و سه مورد بعدی از لیست مواد لازم ( تا نمک ) را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

3- کره را در یک ماهی تابه کوچک، روی حرارت ذوب کنید. به مدت 90 ثانیه یا تا زمانی که قهوه ای و معطر شود آن را بپزید، ماهی تابه را مرتب تکان دهید. کره، ماست، شکر، وانیل، موز و تخم مرغ را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. میکس ماست را به میکس آرد اضافه کنید. انجیر، گردو و دارچین را به کره مافین اضافه کنید. خمیر را به صورت مساوی بین 12 قالب مافین که با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کرده اید اضافه کنید. مافین ها را در حرارت 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتی گراد ) به مدت 22 دقیقه یا تا زمانی که قسمت میانی آنها پخت و روی آن پف کرد بپزید. اجازه دهید به مدت 5 دقیقه، داخل قالب ها خنک شوند. آنها را از داخل قلب ها دربیاورید و اجازه دهید داخل یک صفحه سیمی کامل خنک شوند.

وب سایت دکتر کرمانی