سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
لپ تاپ Dell Latitude D۶۳۰
● Dell Latitude D۶۳۰ (Core ۲ Duo T۷۱۰ Processor ۱.۸GHz)
▪ نقاط قوت :
کارایی قوی و بالا؛ مدت زمان استفاده طولانی در صورت داشتن باتری نه سلولی؛ بدنه محکم و مقاوم؛ صفحهنمایش شفاف؛ صفحهکلید راحت؛ قابلیتهای امنیتی متنوع شامل کارتخوان هوشمند؛ WWAN بصورت انتخابی در دسترس است؛ ۳ سال گارانتی.
▪ نقاط ضعف :
تا حدی سنگین برای یک لپتاپ از نوع باریک و سبک؛ در رزولوشن بالا آیکونها و متون کوچک به چشم میآیند؛ اسکنر اثر انگشت باعث کوجک شدن اندازه دکمههای ماوس می شود.
Latitude D۶۳۰ با طراحی باریک و پوشش مقاوم (Dell آن را "Road Ready" نامیده است) دارای آخرین پردازنده پلاتفورم Centrino میباشد. این مولفههای جدید (و باتری نه سلولی اختیاری) به بررسی ما در مورد Latitude D۶۳۰ کمک کرد تا این دستگاه بتواند امتیاز چشمگیری در مورد کارایی بدست آورد بعلاوه عمر باتری طولانیتر که ما تاکنون در یک لپتاپ باریک و سبک دیده بودیم. همچنین این لپتاپ دارای مجموعهای از قابیلتهای مناسب کسبوکار شامل سنجش سطح امنیت و WWAN اختیاری-- با قیمتی پایینتر از رقیب خود مانند Lenovo ThinkPad T۶۱ میباشد.
▪ طراحی
طراحی Dell Latitude D۶۳۰ برای ما جذاب بود؛ سطح داخلی این دستگاه خاکستری رنگ و سطح خارجی آن مشکی میباشد که این ترکیب رنگ با رنگ وسایل اکثر شرکتها هماهنگ است. از همه مهمتر پوشش فلز منیزیم بر روی سطح این نوتبوک باعث افزایش مقاومت آن شده است و اینچنین پوششی در کمتر نوتبوک معمولی به کار برده شده است.
با باتری استاندارد، Latitude D۶۳۰ وزنی معادل ۲ کیلوگرم دارد اما نوتبوک مورد بررسی ما دارای باتری ظرفیت بالا بوده که باعث افزایش وزن تا ۲.۶۳ کیلوگرم میشود. اگرچه تنها ۰.۱۸ کیلوگرم از Lenovo ThinkPad T۶۱ سنگینتر میباشد ولی این وزن تقریبا آخرین حد برای یک لپتاپ باریک و سبک است. به همراه آداپتور AC وزن نوتبوک (البته در صورت استفاده از باتری ظرفیت بالا) به ۳.۰۴ کیلوگرم میرسد که البته قابل تحمل برای حملونقلهای کوتاه مدت است ولی دیگر نباید انتظار داشت تا بتوانیم آن را با خود همه جا ببریم.
Latitude D۶۳۰ دارای صفحهنمایش ۱۴.۱ اینچ مسطح است که بسیار شفاف و درخشنده میباشد. رزولوشن صفحهنمایش ۱,۴۴۰x۹۰۰ این نوتبوک همانند صفحهنمایش نوتبوکهای جایگزین دسکتاپ دقیق و درخشنده میباشد ولی در این رزولوشن متنها و ایکونها بسیار کوچک به چشم میآیند. در بالای صفحهنمایش تنها فقدان یک Webcam و میکروفون وجود دارد که هر دو این امکانات در نوتبوک رقیب یعنی Lenovo ThinkPad R۶۱ وجود دارد. البته این فقدان برای افرادی که با کنفرانسهای تحت وب سروکاری ندارند آنچنان مهم نیست.
● خصوصیات
صفحهکلید استاندارد Dell Latitude D۶۳۰ بسیار مناسب برای تایپ طولانی مدت بوده و فوقالعاده راحت است. اگر به کارکردن با Track Stick و دو دکمههای اختصاصی ماوس که در زیر spacebar قرار گرفتهاند علاقهای ندارید میتوانید به جای آن از تاچپد مستطیلی مسطح که خود دارای دکمههای اختصاصی ماوس میباشد استفاده نمایید. همچنین این نوتبوک دارای گزینهای است که در صورت تنظیم بودن هنگام اتصال ماوس بطور اتوماتیک Track Stick و تاچپد را به همراه دکمههای اختصاصی آنها غیر فعال میکند.
در صورت انتخاب قابلیت اختیاری Biometric Security (همانطور که ما آن را بر روی سیستم خود داشتیم)، Dell یک اسکنر اثر انگشت بین دکمههای تاچپد قرار میدهد که البته باعث کوچکتر شدن دکمههای تاچپد میشود. در بالای صفحهکلید تمام کنترلهای مورد نیاز انتظار شما از یک لپتاپ مناسب کسبوکار وجود دارد که شامل دکمههای کم و زیاد کردن و قطع کردن صدا نیز میشوند.
Latitude D۶۳۰ به عنوان یک سیستم مناسب کسبوکار دارای بلندگوهای خیلی خوبی میباشد؛ البته هنگامیکه صدا را تا ته زیاد میکنیم کیفیت صدا خیلی بد و خراب میشود ولی هنگامیکه میزان صدا در حد سه چهارم به پایین میباشد کیفیت مناسب و متعادل است.
Dell Latitude D۶۳۰ دارای اکثر پورتها و اتصالات مورد انتظار ما بر روی یک لپتاپ باریک و سبک را دارا میباشد، ولی فاقد خروجی S-video و کارتخوان چند فرمته میباشد (که البته هیچکدام از این دو مورد نیاز کسبوکار نمیباشند). همچنین دارای چهار پورت USB بعلاوه پورت سریال برای استفاده از دستگاههای جانبی قدیمیتر نیز میباشد.Latitude D۶۳۰ علاوه بر داشتن قابلیت سنجش سطح امنیت مانند اسکنر اثر انگشت، همچنین دارای شکاف کارت هوشمند و Trusted Platform Module داخلی نیز میباشد.
از دیگر خصوصیات قابل توجه Latitude D۶۳۰ سوئیچ خاموش و روشن کردن Wi-Fi میباشد که با قابلیت جستجوی Wi-Fi یکی شده است. قرار دادن سوئیچ در موقعیت On به شما اجازه میدهد تا به جستجوی شبکههای Wi-Fi اطراف خود بپردازید.
● کارایی و عمر باتری
Dell Latitude D۶۳۰ مورد بررسی ما با قیمت ۱,۷۰۰,۰۰۰ تومان دارای پردازنده پلاتفورم Centrino Duo میباشد. همچنین این لپتاپ دارای Windows XP است که البته در صورت تمایل Windows Vista Business بدون هیچ هزینه اضافی در دسترس میباشد. حقیقتاً در رابطه با کارایی این نوتبوک ما هیچ شکایتی نداریم. در تستهای ما Latitude D۶۳۰ نسبت به Lenovo ۳۰۰۰ V۱۰۰ با سیستمعامل Windows Vista Business به همراه پردازنده نسل قبلی پلاتفورم Centrino دارای برتری نسبی بیشتری بود. موضوع قابل توجه کاربران کسبوکار اینکه، Latitude D۶۳۰ دارای کارایی بسیار بالا و خوبی در مجموعه نرمافزاریهای Office است و میتواند به راحتی چندین برنامه این مجموعه را اجرا نماید.
Dell Latitude D۶۳۰ ما دارای باتری نه سلولی میباشد که حدود ۲.۵ سانتیمتر به ضخامت جلوی دستگاه میافزاید (که البته کمی غیر عادی میباشد زیرا معمولا باتری باعث افزایش پشت دستگاه می شود)؛ باتری شش سلولی نیز در دسترسی است که در صورت انتخاب حدود ۱۵,۰۰۰ تومان از قیمت دستگاه میکاهد. باتری نه سلولی به Latitude در تست تخلیه باتری توسط DVD کمک شایانی کرد، بطوریکه حدود ۴ ساعت و ۴۵ دقیقه توانست زیر این تست دوام آورد و این مدت بیشترین زمانی بوده است (تا این تاریخ) که ما از یک لپتاپ باریک و سبک دیدهایم. Latitude ATG D۶۲۰ نیز که دارای باتری توسعهیافته اما دارای پردازنده پلاتفورم قبلی Centrino بود حدوداً ۵۰ دقیقه کمتر از این زمان را بدست آورد. اگر شما توانایی تحمل وزن و اندازه اضافی را دارید، D۶۳۰ به همراه باتری توسعه یافته انتخاب بسیار خوبی است، بخصوص اگر کار شما در مدت زمان بالا و دور از دسترس از پریز برق مانند هواپیما، قطار و ... باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست