دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا
خورش گوجه سبز
اصلیت این غذا ایرانی و مدت زمان پخت آن تقریباً یك ساعت است. در این خورش هم می توان از گوشت قرمز استفاده كرد و هم از تكه های گوشت مرغ.
مواد لازم:
مرغ۳۰۰:
گرم،
گوجه سبز:
۲۰ عدد،
جعفری خشك:
۸ قاشق غذاخوری،
نعناع:
۳ قاشق غذاخوری،
پیاز:
یك عدد متوسط،
آرد گندم:
یك قاشق غذاخوری پر،
آب:
۲ لیوان و روغن به میزان كافی.
شیوه پخت
مقداری روغن را در ظرفی بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ كنید. سپس مرغ را به همراه نمك و زردچوبه به پیاز بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، سرخ شود. (لازم است تكه های مرغ را قبلاً به صورت كوچك خرد كنید) بعد آرد و نعناع و جعفری خشك و آب را اضافه كنید. گوجه سبز را زمانی در قابلمه بریزید كه احساس كنید خورش شما كمی جا افتاده است زیرا گوجه سبز خیلی زود له می شود. حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا رنگ گوجه سبزها كمی تغییر كند. اكنون خورش تان آماده است.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران اهواز شهرداری تهران شورای شهر تهران هواشناسی اربعین تب دنگی پشه آئدس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت قتل پلیس
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات قیمت طلا برق بازنشستگان سایپا
بازی مهران مدیری حسین انتظامی سعید راد تلویزیون سینمای ایران فضای مجازی عاشورا کربلا محرم دفاع مقدس رسانه ملی
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
جو بایدن دونالد ترامپ آمریکا رژیم صهیونیستی یمن اسرائیل فلسطین غزه روسیه چین جنگ غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس المپیک تراکتور
اینترنت ایلان ماسک تبلیغات سرعت اینترنت همستر کامبت فیلترینگ گوگل ویندوز ناسا سامسونگ تلگرام
خواب دیابت فشار خون مغز افسردگی ویتامین چای قند بیماری تب دنگی