دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
خورش گوجه سبز
اصلیت این غذا ایرانی و مدت زمان پخت آن تقریباً یك ساعت است. در این خورش هم می توان از گوشت قرمز استفاده كرد و هم از تكه های گوشت مرغ.
مواد لازم:
مرغ۳۰۰:
گرم،
گوجه سبز:
۲۰ عدد،
جعفری خشك:
۸ قاشق غذاخوری،
نعناع:
۳ قاشق غذاخوری،
پیاز:
یك عدد متوسط،
آرد گندم:
یك قاشق غذاخوری پر،
آب:
۲ لیوان و روغن به میزان كافی.
شیوه پخت
مقداری روغن را در ظرفی بریزید و پیاز خرد شده را در آن سرخ كنید. سپس مرغ را به همراه نمك و زردچوبه به پیاز بیفزایید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، سرخ شود. (لازم است تكه های مرغ را قبلاً به صورت كوچك خرد كنید) بعد آرد و نعناع و جعفری خشك و آب را اضافه كنید. گوجه سبز را زمانی در قابلمه بریزید كه احساس كنید خورش شما كمی جا افتاده است زیرا گوجه سبز خیلی زود له می شود. حدود ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا رنگ گوجه سبزها كمی تغییر كند. اكنون خورش تان آماده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست