سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

گولاش، تاس کباب مجاری


گولاش، تاس کباب مجاری

● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد، ساطوری
مغز ران گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده
سیر: ۲ حبه، نصف کرده
دانه زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا: ۲ …

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: ۲ عدد، ساطوری

مغز ران گوساله: ۸۰۰ گرم، خرد کرده

سیر: ۲ حبه، نصف کرده

دانه زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری

پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه‌فرنگی درشت: یک عدد، نگینی

آب جوش یا آب گوشت: ۲ لیتر

فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد، خلالی درشت

نصف فلفل دلمه‌ای قرمز: خلالی درشت

سیب‌زمینی: ۴۰۰ گرم، خرد کرده

نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۴ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید.

۲- گوشت را اضافه کرده و ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش کشیده شود. زیره، پاپریکا و گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و پس از یک دقیقه، آب‌جوش یا آب گوشت را اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد، شعله را کم کنید. در قابلمه را بسته و حداقل ۲ ساعت غذا را بپزید تا گوشت نرم شود.

۳- فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی را اضافه کنید و ۲۵ دقیقه دیگر غذا را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سیاه یا برنج سرو کنید.

نکات:

۱- بهتر است گوشت را در اندازه‌هایی دوبرابر گوشت قیمه‌ای خرد کنید.

۲- اندازه سیب‌زمینی باید با گوشت یکی باشد.

۳- در زمان اضافه کردن سیب‌زمینی، از قارچ و لوبیاسبز هم می‌توانید استفاده کنید.

۴- گولاش با مرغ و ماهی هم تهیه می‌‌شود. روش پخت کاملا مشابه است، فقط در زمان کوتاه‌تری آماده می‌شود.