چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

آش گوجه فرنگی


● مواد لازم :
▪ تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو
▪ لوبیا چیتی ۲ پیمانه
▪ آب گوجه فرنگی ۱ لیتر
▪ آب ۱ لیتر
▪ آب غوره ۱ پیمانه
▪ نعنا خشک ۱۰۰ گرم
▪ پیاز داغ ۱ پیمانه
▪ فلفل ۱ قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم :

تره و جعفری خرد شده ۱ کیلو

لوبیا چیتی ۲ پیمانه

آب گوجه فرنگی ۱ لیتر

آب ۱ لیتر

آب غوره ۱ پیمانه

نعنا خشک ۱۰۰ گرم

پیاز داغ ۱ پیمانه

فلفل ۱ قاشق مرباخوری

زرد چوبه ۱ قاشق غذاخوری

برنج ۲ پیمانه

نمک به میزان لازم

طــــــــــرز تــــــــــــهیــــــــــه :

ابتدا برنج را از یک شب قبل بدون نمک خیس کنید . لوبیا را نیز از قبل بپزید. سپس آب برنج را خالی کنید و برنج خیس خورده را در قابلمه مورد نظر ریخته و آب ، تره و جعفری خرد شده ، لوبیای پخته و آب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا کاملاً آش جا بیفتد. پیاز داغ و زرد چوبه را نیز تفت دهید و داخل آش بریزید. سپس نعنا خشک را در آش ریخته و در آخر آبغوره و نمک و فلفل را اضافه کنید. دقت کنید این آش هر چه تند تر باشد، خوشمزه تر است. بنابراین میزان فلفل آن به دلخواه خودتان است . بعد از اینکه آش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر کشیده ونعناع داغ فراوان روی آن بریزید.