شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

سوپ گوجه فرنگی


شیر هموژنیزه  :  ۲ فنجان
آرد سفید  :  ۴ قاشق سوپخوری
روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۳ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی  :  ۱.۵ کیلو
پیاز  :  ۲ عدد
فلفل سفید  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری


از شیر و آرد سفید و نمک و فلفل …

شیر هموژنیزه  :  ۲ فنجان

آرد سفید  :  ۴ قاشق سوپخوری

روغن  :  ۴ قاشق سوپخوری

نمک  :  ۳ قاشق مربا خوری

گوجه فرنگی  :  ۱.۵ کیلو

پیاز  :  ۲ عدد

فلفل سفید  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری

از شیر و آرد سفید و نمک و فلفل سفید سس سفید درست می‌کنیم گوجه فرنگی‌ها را شسته و چهار تکه نموده با پیاز می‌پزیم تا کاملاً پخته شود پس از پختن از صافی رد می‌کنیم.

آب گوجه فرنگی را به سس اضافه می‌کنیم و کمی از آن را نگاه می‌داریم و اگر غلظت بیشتری پیدا کرد مجدداً بقیه آب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم.

نمک و فلفل آن را کاملاً اندازه می‌کنیم.

روی آتش می‌گذاریم تا بجوشد غلظت آن که به اندازه فرنی شلی شد از روی آتش برداشته و تا موقع سرو کردن گرم نگاه می‌داریم. می‌توانیم با کروتن و یا کمی جعفری ساطری شده روی آن را تزئین نمائیم.