چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ موز، زنجبیل و کارامل
مواد لازم برای پودینگ ۶ نفره
۱۲۵ گرم آرد
یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
۱۲۵ گرم پودر قند
۲ عدد موز رسیده و له شده
یک عدد تخم مرغ زده شده
۲۰۰ میلی لیتر شیر
۷۵ گرم کره ذوب شده
مواد لازم برای سس کارامل:
۴ قاشق غذاخوری عسل
۱۲۵ گرم پودر قند
۲۵۰ میلی لیتر آب
طرز تهیه:
فر را در درجه ۱۸۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.
آرد، بکینگ پودر و پودر زنجبیل را در ظرفی با هم الک کرده، سپس شکر، موز، تخم مرغ و کره را اضافه کنید تا کاملا مخلوط شود
۶ ظرف و یا یک ظرف مناسب را چرب کرده و ماده را در آن بریزید و کنار بگذارید.
برای تهیه سس، عسل، پودر قند و آب را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم بزنید تا جوش بیاید و بلافاصله روی پودینگ بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود و به هنگام فشار دادن، وسط آن سفت باشد.
بگذارید پودینگ به مدت چند دقیقه کمی سرد شود و سپس با خامه و یا بستنی سرو کنید.
به دلخواه می توانید قبل از پخت در حدود ۷۵ گرم گردو خرد شده و کشمش به مواد پودینگ اضافه کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست