سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

چای سفید، رقیق کننده خون


چای سفید، رقیق کننده خون

چای سفید یکی از بهترین انواع چای به حساب می آید. این چای در استان فوجیان کشور چین کشت می شود.
به نقل از سایت «ehow»، چای سفید نسبت به چای سبز یا سیاه و حتی قهوه، کافئین کمتری دارد.
این گیاه …

چای سفید یکی از بهترین انواع چای به حساب می آید. این چای در استان فوجیان کشور چین کشت می شود.

به نقل از سایت «ehow»، چای سفید نسبت به چای سبز یا سیاه و حتی قهوه، کافئین کمتری دارد.

این گیاه رقیق کننده خون است و عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد، فشار خون را کاهش می دهد وآن را کنترل می کند. با تقویت و سالم نگه داشتن رگ های خونی، فرد را از بروز سکته در امان نگه می دارد.

مصرف منظم آن، تراکم استخوان را افزایش می دهد .

برای بیماران مبتلا به آرتریت و پوکی استخوان مفید است.

فلوراید موجود در آن، باعث تقویت و سلامت دندان می شود.

با کاهش دادن قندخون، مانع از بروز علایم دیابت می شود. استرس را کاهش می دهد و انرژی بدن را افزایش می دهد.

با مصرف آن می توان از سرماخوردگی و آنفلوآنزا پیش گیری کرد.

آنتی اکسیدان موجود در آن، روند پیری پوست را کاهش می دهد.

کاتکینز موجود در آن میزان کلسترول خون را کاهش و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

مصرف روزی ۲ فنجان چای سفید مانع از خطر بروز حمله قلبی می شود.