جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

بهداشت غذاي نوزاد و چند نکته مهم


قبل و بعد از تهیه غذا دست ها باید شسته شوند.
غذاها خوب پخته شوند
حرارت موجب از بین رفتن میکروب هاي بیماري زا می شود و خطر آلودگی احتمالی غذا در اثر حرارتاز بین می رود.
غذاي کودك باید براي هر وعده تازه تهیه شود 
فاصله بین وقتی که غذاي کودك پخته می شود تا زمانی که به کودك غذا داده می شود طولانی نباشد زیرا احتمال دارد میکروب ها در غذا تکثیر یابند.
غذاهاي پخته به طور صحیح نگهداري شود
غذاهاي باقیمانده سریعا" خنک و در ظرف در بسته در داخل یخچال نگهداري شود.
در تهیه غذاي کودك از مواد غذایی سالم و پاکیزه استفاده شود
براي نوشیدن و تهیه غذا نیز از آب سالم استفاده شود.
غذاها از دسترس حشرات و جوندگان دور نگهداري شود. بدین منظور غذاها باید در ظرف درب دار و دور از دسترس حیوانات و حشرات نگهداري شود چون حیوانات حامل میکروب هاي بیماري زا هستند.
نی‌نی‌بان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودک‌یاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار می‌دهد.