چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

کتلت ماهی


● مواد لازم
▪ تخم‌مرغ :دو عدد
▪ پیازچه درشت:سه الی چهار عدد
▪ سیب‌زمینی پخته و رنده شده متوسط:سه عدد
▪ ماهی بدون پوست و استخوان:حدود ۰۰۵ گرم(ماهی
▪ سفید شمال یا شیرماهی جنوب)
▪ ادویه:یک …

مواد لازم

تخم‌مرغ :

دو عدد

پیازچه درشت:

سه الی چهار عدد

سیب‌زمینی پخته و رنده شده متوسط:

سه عدد

ماهی بدون پوست و استخوان:

حدود ۰۰۵ گرم(ماهی

سفید شمال یا شیرماهی جنوب)

ادویه:

یک قاشق چایخوری

گشنیز خرد شده:

یک قاشق غذاخوری

پودر سوخاری:

به مقدار دلخواه

فلفل قرمز:

یک عدد خرد شده

روغن مایع:

برای سرخ کردن

نمک و فلفل:

به میزان دلخواه

طرز تهیه:

فیله‌های ماهی بدون تیغ را درون کاغذ فویل بپیچید و در فر بگذارید تا کاملا پخته شود سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. ادویه را روی سیب‌زمینی‌های رنده شده بریزید و مخلوط کنید. پیاز و فلفل قرمز را کاملا ریز کنید و به سیب‌زمینی افزوده و سپس گشنیز را به آن اضافه کنید. ماهی‌های سرد شده را خرد و به مواد اضافه کنید. کاملا ورز دهید تا به شکل خمیر درآید، سپس یک تخم‌مرغ به آن اضافه کنید. وقتی کاملا مخلوط شد خمیر را به شکل کتلت‌های گردی درآورید و هر یک از آنها را در یک تخم‌مرغ زده شده و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. همه کتلت‌ها را به همین صورت آماده کنید و بعد روغن را در تابه‌ای ریخته و بگذارید کاملا داغ شود و کتلت‌ها را سرخ کنید.