چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا

سالاد پنیر و ذرت


سالاد پنیر و ذرت

● مواد لازم
▪ ماکارونی: ۱/۴ لیوان
▪ پنیر سفید فتا رنده شده: ۱ لیوان
▪ فلفل دلمه سبز: یک عدد
▪ فلفل دلمه قرمز: یک عدد
▪ آبلیمو: ۱/۳ لیوان
▪ روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
▪ …

مواد لازم

ماکارونی:

۱/۴ لیوان

پنیر سفید فتا رنده شده:

۱ لیوان

فلفل دلمه سبز:

یک عدد

فلفل دلمه قرمز:

یک عدد

آبلیمو:

۱/۳ لیوان

روغن زیتون:

۲ قاشق غذاخوری

سس خردل:

۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

کلم پیچ خرد شده:

۱/۲ لیوان

طرز تهیه

ماکارونی را در ظرف آب جوش که به آن یک قاشق غذاخوری نمک و روغن اضافه کرده ایم می ریزیم و به مدت ۷ دقیقه می پزیم.(می توانید برای پختن ماکارونی از طرز تهیه آن بر روی پاکت ماکارونی پیروی کنید) سپس ماکارونی را آبکش کرده و روی آن آب سرد می ریزیم و می گذاریم آب آن کاملا برود. برای تهیه سس آبلیمو را با سس خردل و روغن زیتون و نمک و فلفل مخلوط می کنیم. ماکارونی را با فلفل دلمه سبز و قرمز و پنیر و کلم پیچ مخلوط کرده و سس را به آن اضافه می کنیم و سالاد را به هم می زنیم و آن را به صورت سرد میل می کنیم.