چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سالاد سزار مرغ
مواد لازم :
مغز کاهو:
به میزان لازم که با اندازه بشقاب تناسب داشته باشد.
سینه مرغ:
یک چهارم
نان باگت یا تست:
چند تکه برای روی سالاد
سینه مرغ:
یک چهارم سینه
روغن زیتون:
۵/۰ قاشق غذاخوری
ماست کم چرب:
۴ قاشق غذاخوری
ر سس خردل و سرکه بالزامیک: به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه:
به میزان لازم
روش تهیه :
۱) ابتدا کاهوها را خوب شسته و اجازه میدهیم تا آب اضافی آنها کاملا خشک شود.
۲) کاهوها را بهصورت تکههای نسبتا درشت خرد کرده و در کاسهای گود با بالزامیک، خردل و ماست مخلوط میکنیم. سپس آنها را به داخل بشقابی که میخواهیم سالاد را با آن سرو کنیم میریزیم.
۳) نان را به تکههای کوچک که خوردنشان راحت باشد تقسیم کرده و آنها را تست میکنیم. میتوانیم به نانهای تست شده برای خوش طعم شدن مقداری پودر سیر و ادویهجات اضافه کنیم.
۴) نانها را روی کاهو به شکل منظم میچینیم، میتوانیم در این مرحله از مقداری برگ جعفری تازه برای تزئین سالاد استفاده کنیم.
۵) مرغها را به شکل انگشتی برش داده و در تابهای چدنی با حرارت زیاد استیک میکنیم و کنار سالاد قرار میدهیم.
۶) در نهایت روی سالاد پودر پنیر، نمک، فلفل پاشیده، روغن زیتون را روی همه مواد میریزیم و سرو میکنیم.
مجله سیب سبز
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست