سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
ترکیبات میوه ها

مهم ترین ترکیبات موجود در میوه شامل آب، پروتئین، کربوهیدرات، چربی، مواد معدنی و ویتامین هاست. بیشتر این ترکیبات جزو مواد مغذی است که بدن انسان به آن نیاز دارد. مقدار نیاز انسان به این مواد مغذی تابع عواملی مانند سن، وزن، جنسیت، میزان سلامتی و فعالیت های فیزیکی است.
آب فراوان ترین ترکیب موجود در میوه هاست که در مقادیر بیش از ۸۰ درصد در میوه های مختلف وجود دارد و میزان آن از ۸۲ درصد در انگور تا ۹۰ درصد در توت فرنگی متفاوت است.در میان میوه ها، انجیر کمترین میزان آب را دارد که ۲۴درصد است.مقدار پروتئین معمولاً کمتر از یک درصد کل وزن میوه تازه است. از میان اسیدهای آمینه ۱۰ نوع آن برای انسان ضروری است. کربوهیدرات ها شامل پلی ساکارید، مونوساکارید و دی ساکارید است که مقدار هر یک از این ترکیبات ممکن است در طول دوره رسیدن میوه به طور قابل توجهی تغییر کند. قند عمده اغلب میوه ها نیز گلوکز و فروکتوز است.
غذا در قرآن- بیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست