یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
چند نکته در مورد پنیر
پنیر یکی از متداول ترین مواد غذایی مصرفی خانواده ها در وعده صبحانه است. در کنار خواص مفید و ارزشمند پنیر، سلامت ظاهری آن نیز مورد توجه قرار می گیرد. برای نگهداری از پنیر موارد زیر را رعایت کنید.
برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید.
برای نرم کردن پنیر خشک و سفت شده، می توان آن را در دوغ خیس کرد.
برخی از خانم های کدبانو معتقدند اگر پنیر را درون ماست بیندازند، بسیار لذیذ می شود، ولی برای نگهداری پنیر، هیچ چیز بهتر از آب پنیر نیست.
اگر پنیر را میان پارچه ای که در سرکه انگور خیسانده اید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهد گرفت و مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
پنیری را که کپک زده است دور نریزید، بلکه درون ظرف دردار حاوی پنیر کپک زده، چند حبه قند بیندازید، سپس در ظرف را بگذارید. کپک ها از پنیر جدا شده به سراغ قند می روند و شما به راحتی می توانید از پنیر استفاده کنید.
قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید. ملاحظه خواهید کرد که پنیر به آسانی و مانند کره بریده خواهد شد.
اگر محصولات لبنی نظیر پنیر و کره در کاغذ آلومینیومی بسته بندی شوند، تا مدت ۸ ماه در فریزر قابل نگهداری خواهند بود.
پنیر برای دردهای روده ای و بیماری های کبدی مفید می باشد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
تهران شهرداری تهران یسنا سیل هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی سلامت تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا امیرعبداللهیان انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب فشار خون