یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
چند نکته در مورد پنیر
پنیر یکی از متداول ترین مواد غذایی مصرفی خانواده ها در وعده صبحانه است. در کنار خواص مفید و ارزشمند پنیر، سلامت ظاهری آن نیز مورد توجه قرار می گیرد. برای نگهداری از پنیر موارد زیر را رعایت کنید.
برای جلوگیری از خشک و سفت شدن پنیر، روی طرف بریده شده آن کره یا روغن بمالید.
برای نرم کردن پنیر خشک و سفت شده، می توان آن را در دوغ خیس کرد.
برخی از خانم های کدبانو معتقدند اگر پنیر را درون ماست بیندازند، بسیار لذیذ می شود، ولی برای نگهداری پنیر، هیچ چیز بهتر از آب پنیر نیست.
اگر پنیر را میان پارچه ای که در سرکه انگور خیسانده اید قرار دهید، طعم و مزه خوبی خواهد گرفت و مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
پنیری را که کپک زده است دور نریزید، بلکه درون ظرف دردار حاوی پنیر کپک زده، چند حبه قند بیندازید، سپس در ظرف را بگذارید. کپک ها از پنیر جدا شده به سراغ قند می روند و شما به راحتی می توانید از پنیر استفاده کنید.
قبل از بریدن پنیر، همیشه کارد را گرم کنید. ملاحظه خواهید کرد که پنیر به آسانی و مانند کره بریده خواهد شد.
اگر محصولات لبنی نظیر پنیر و کره در کاغذ آلومینیومی بسته بندی شوند، تا مدت ۸ ماه در فریزر قابل نگهداری خواهند بود.
پنیر برای دردهای روده ای و بیماری های کبدی مفید می باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست