یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
موس انبه
مواد لازم:
شكر:
۱ قاشق غذاخوری
ژلاتین:
۲ قاشق غذاخوری
آب:
یك چهارم لیوان
شیر:
سه چهارم لیوان كاملا جوشیده
طرز تهیه:
انبه را در مخلوط كن ریخته تا كاملا یكدست شودشكر را با پوره انبه مخلوط كرده و در كاسهایبریزید. ژلاتین را با آب مخلوط كنید و روی بخارآب جوش بگذارید تا كاملا حل شود سپس بهمخلوط انبه اضافه كنید.
شیر را در ظرف دیگری آن قدر با همزن بزنید تاكف كند سپس آن را هم به مخلوط انبه اضافه كنید
مخلوط را در ظرفهای پذیرایی ریخته و دریخچال بگذارید. صبر كنید تا خودش را بگیرد و سفت شود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست