جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ترافل شکلات شیری


ترافل شکلات شیری

ترافل‌های شکلات شیری نه تنها ظاهر زیبا و خوشایندی برای مهمانان شما دارند، بلکه خوش طعم هم هستند و می‌توانند باعث شوند کوچکترها به جای هله هوله‌های صنعتی، دستپخت خانگی شما …

ترافل‌های شکلات شیری نه تنها ظاهر زیبا و خوشایندی برای مهمانان شما دارند، بلکه خوش طعم هم هستند و می‌توانند باعث شوند کوچکترها به جای هله هوله‌های صنعتی، دستپخت خانگی شما را بخورند.

مواد لازم:

شکلات شیری ۲۵۰ گرم

خامه نصف پیمانه

کره یک چهارم پیمانه

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

شکلات را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک کاسه شیشه‌ای بریزید. سپس آن را به مدت ۲ دقیقه در ماکروفر بگذارید و ذوب کنید. مراقب باشید شکلات فقط نرم شود و قابلیت هم زدن پیدا کند نه این که آب شود و بسوزد. شکلات سوخته به کار شما نمی‌آید و باید آن را دور بریزید. در مدت زمانی که شکلات در ماکروفر حرارت می‌بیند، چند بار آن در ماکروفر را باز کرده و شکلات را هم بزنید تا به طور یکنواخت ذوب شود. اگر ماکروفر ندارید، شکلات را به روش بن ماری، روی بخار آب کتری ذوب کنید بدون آن که ته ظرف با آب داغ تماس داشته باشد.

در یک قابلمه، خامه را ریخته و آن را ۳دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید. خامه نباید بجوشد. حالا آن را روی شکلات ذوب شده بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. کره خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در صورت تمایل می‌توانید در شکلات‌ها مغز بادام یا فندق هم بریزید. حالا روی شکلات‌ها را بپوشانید و آنها را سه ساعت در یخچال بگذارید تا تمام حباب‌های موجود در مخلوط از بین برود. حالا با استفاده از اسکوپ‌های بستنی از مخلوط برداشته و با دست، آن‌ها را به اندازه گردو درآورید. ترافل‌ها را درون پودر کاکائو بغلطانید سپس آن‌ها را تا زمان سرو، درون یخچال نگه‌داری کنید.