سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

زیتون های آسکولانا


زیتون های آسکولانا

در یک کاسه کوچک، پنیر بز، دانه خردل، رزماری، پرک فلفل قرمز و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.

تعداد: ۲ نفر

• مواد لازم

۲۴ عدد زیتون سبز درشت

نصف پیمانه پنیر بز

یک قاشق چایخوری دانه خردل

یک قاشق چایخوری رزماری تازه

¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده

یک حبه سیر رنده شده

یک پیمانه آرد کامل

یک عدد تخم‌مرغ درشت هم‌زده

یک پیمانه خرده‌های نان

۱/۳ پیمانه پنیر چدار

یک پیمانه روغن سبزیجات

یک عدد لیموترش

• طرز تهیه

۱. در یک کاسه کوچک، پنیر بز، دانه خردل، رزماری، پرک فلفل قرمز و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل زیتون را با مخلوط پنیر پر کنید. زیتون ها را داخل بشقاب بچینید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پنیرها سفت شوند.

۲. سپس زیتون ها را داخل تابه چرب شده بچینید. آنها را داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.

۳. سه بشقاب تقریبا گود بردارید. در یکی از آنها آرد بریزید. در دیگری تخم مرغ هم‌زده و در آخری خرده‌های نان باگت و پنیر را بریزید.

۴. هنگامی که زیتون ها سرد شدند، آنها را درون ارد بغلتانید. سپس در تخم‌مرغ فرو کنید و در آخر در مخلوط نان و پنیر قرار دهید.

۵. درون یک قابلمه متوسط، روغن گیاهی را داغ کنید. سپس زیتون ها را داخل آن بیندازید تا کاملا سوخاری و برشته شوند.

۶. زیتون های سوخاری را با لیموترش و پنیر رنده شده تزئین و سرو کنید.