سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
زیتون های آسکولانا
تعداد: ۲ نفر
• مواد لازم
۲۴ عدد زیتون سبز درشت
نصف پیمانه پنیر بز
یک قاشق چایخوری دانه خردل
یک قاشق چایخوری رزماری تازه
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
یک پیمانه آرد کامل
یک عدد تخممرغ درشت همزده
یک پیمانه خردههای نان
۱/۳ پیمانه پنیر چدار
یک پیمانه روغن سبزیجات
یک عدد لیموترش
• طرز تهیه
۱. در یک کاسه کوچک، پنیر بز، دانه خردل، رزماری، پرک فلفل قرمز و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل زیتون را با مخلوط پنیر پر کنید. زیتون ها را داخل بشقاب بچینید و آنها را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا پنیرها سفت شوند.
۲. سپس زیتون ها را داخل تابه چرب شده بچینید. آنها را داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
۳. سه بشقاب تقریبا گود بردارید. در یکی از آنها آرد بریزید. در دیگری تخم مرغ همزده و در آخری خردههای نان باگت و پنیر را بریزید.
۴. هنگامی که زیتون ها سرد شدند، آنها را درون ارد بغلتانید. سپس در تخممرغ فرو کنید و در آخر در مخلوط نان و پنیر قرار دهید.
۵. درون یک قابلمه متوسط، روغن گیاهی را داغ کنید. سپس زیتون ها را داخل آن بیندازید تا کاملا سوخاری و برشته شوند.
۶. زیتون های سوخاری را با لیموترش و پنیر رنده شده تزئین و سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست