جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیا بدون فر


طرز تهیه لازانیا بدون فر

طرز تهیه لازانیا بدون فر | لازانیا غذایی ایتالیایی است که مورد علاقه جوانان و نوجوانان است. لازانیا معمولا در فر درست می شود. اما در این مطلب طرز تهیه لازانیا بدون استفاده از فر را آورده ایم که در ادامه با هم می خوانیم.

مواد لازم برای تهیه لازانیا بدون فر:

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

لازانیا ۲ بسته

سوسیس ۳۰۰ گرم

قارچ ۵۰۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای ۱ عدد

سس کچاپ ۱ عدد

روغن به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مواد لازم سس مخصوص لازانیا :

آرد سفید : ۲ قاشق غذاخوری

کره : ۵۰ گرم

شیر : ۲ لیوان

نمک : مقدار لازم

طرز تهیه لازانیا بدون فر

نخست پیاز خرد شده را در ماهی تابه تفت می دهیم تا سبک و طلائی شود بعداز آن گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا خوب با پیازها مخلوط و سرخ شود. فلفل دلمه ای نگینی خرد و را تفت میدهیم و در ادامه سوسیس های خرد شده را هم تفت داده و قارچ ها را به آن اضافه میکنیم بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم . در قابلمه ای پر آب و جوش لازانیا ها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.

در مرحله انتهایی مخلوط کردن مواد داخل لازانیا، سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ۱۰ دقیقه درب مواد را بسته تا با هم حسابی مخلوط شوند.

در انتها تابه ای را آماده و مقداری روغن در آن میریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها میریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر میریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه را با حرارت ملایم بسته تا آماده شود .

میتوان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود.

طرز تهیه سس مخصوص لازانیا

در ماهیتابه ای کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود

سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.

لازانیا لذیذتر ...

بهتر است که مایه میانی لازانیا کم چرب باشد.

سعی کنید در تهیه لازانیا از گوشت کم چربی استفاده کنید.

حتما پیازی را رنده کنید و بعد در مواد لازانیا به کار ببرید و یا خیلی ریز آن را خرد کنید.

در آخرین مرحله نیز پنیر پیتزای فراوانی روی سس بریزید.

برای پخت لازانیا بدون فر تابه ای (تابه بزرگ) را آماده و مقداری روغن در آن می ریزیم سپس دو برگ لازانیا را بصورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها می ریزم و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع می کنیم (به حالت بقچه ) و یکی یکی در تابه گذاشته و باز روی هر لازانیا پنیر می ریزیم و به مدت نیم ساعت درب تابه گذاشته و با حرارت ملایم منتظر می شویم تا آماده شود.

توجه داشته باشید که نباید درب ماهی تابه را باز کرد تا خوب پخته شود.

می توان از سس سفید هم در مواد به همراه سس قرمز استفاده کرد که پر چرب تر خواهد شد سس قرمز کم چرب خواهد بود.